about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

رئیس شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی در پی سفر دونالد ترامپ نسبت به افزایش جرایم سایبری هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ محمد الکویتی (Mohammed Al Kuwaiti)، رئیس شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی، گفت که انتظار دارد پس از سفر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، افزایش جرایم سایبری رخ دهد؛ الکویتی عنوان کرد که مجرمان آنلاین تمایل دارند توجه خود را بر رویدادهای ژئوپلیتیکی متمرکز کنند و سفر ترامپ به امارات نیز مستثنی نیست.

الکویتی در اجلاس پلیس جهانی، که در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار شد، اعلام کرد که مجرمان تمایل دارند کمپین‌های اطلاعات نادرست را در رسانه‌های اجتماعی راه‌اندازی کنند و حملات هماهنگ به زیرساخت‌های حیاتی را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد:

«رویدادهای ژئوپلیتیکی، مانند سفر ترامپ به خاورمیانه، که در اطراف ما اتفاق می‌افتد، باعث افزایش حملات سایبری خواهند شد و عوامل مخرب از توجه جهانی و افزایش تنش‌ها سوءاستفاده کنند. ما روزانه بیش از 200 هزار حمله داریم و این یک میانگین است؛ به عنوان مثال، سفر دونالد ترامپ باعث تشدید بسیاری از این حملات نه تنها به خود زیرساخت‌ها، بلکه در رسانه‌های اجتماعی خواهد شد. کسانی که رسانه‌های اجتماعی را دنبال می‌کنند، اطلاعات نادرست و گمراه‌کننده را خواهند دید. زیرساخت‌های حیاتی مانند انرژی، آب، برق، هوانوردی، آموزش یا مراقبت‌های بهداشتی جوهره زندگی ما هستند. محافظت از این بخش‌ها برای امنیت ملی ما حیاتی است و باید در اولویت اصلی باقی بماند.»

الکویتی خواستار همکاری بین‌المللی عمیق‌تر و آگاهی بیشتر برای مقابله با خطرات فزاینده ناشی از مجرمان آنلاین شد.

تهدیدات هوش مصنوعی برای امنیت

رئیس شورای امنیت سایبری امارات تصریح کرد که استفاده از هوش مصنوعی (AI) در امنیت سایبری مانند یک شمشیر دولبه است، زیرا هم برای دفاع در برابر حملات و هم برای انجام آنها استفاده می‌شود. مجرمان از هوش مصنوعی برای کشف آسیب‌پذیری‌ها، راه‌اندازی کمپین‌های فیشینگ و یافتن اکسپلویت‌های روز صفر استفاده می‌کنند، اصطلاحی که برای توصیف نقاط ضعف امنیتی که قبلاً برای توسعه‌دهندگان سیستم ناشناخته بودند، استفاده می‌شود.

وی افزود:

«ابزارهای پیشرفته هوش مصنوعی برای محافظت در برابر این تهدیدات در مرکز عملیات امنیت ملی استفاده می‌شوند و سرعت، دقت و تشخیص الگوی کارآمدی را ارائه می‌دهند. آنها به صورت خودکار عمل می‌کنند و با انجام فرآیندهای تکراری به تحلیلگران کمک می‌کنند تا روی وظایف پیچیده‌تر تمرکز کنند.»

الکویتی گفت که جرایم سایبری به تنهایی در سال 2023، 9.4 تریلیون دلار خسارت در سطح جهان ایجاد کرده و تخمین زده می‌شود که این رقم امسال به 10 تریلیون دلار برسد.

این مقام اماراتی عنوان کرد:

«ما نیاز داریم که جامعه اولین خط دفاعی ما باشد. به‌روزرسانی‌های اخیر برنامه درسی وزارت آموزش و پرورش اکنون شامل هوش مصنوعی و امنیت سایبری است که گامی مهم در جهت ایجاد تاب‌آوری دیجیتال ملی خواهد بود. پیام ما واضح و ساده است. بیایید فرهنگ امنیت سایبری را گسترش دهیم. بیایید با هم همکاری کنیم تا هر یک از دشمنانی را که می‌خواهند در این فناوری آسیب ببینند، واقعاً از بین ببریم.»

منبع:

تازه ترین ها
احتمال
1405/07/13 - 17:38- اروپا

احتمال سوءاستفاده گوگل از موقعیت خود در لهستان

نهاد نظارتی لهستان احتمال می‌دهد که گوگل در مذاکرات مربوط به پرداخت به ناشران، از موقعیت مسلط خود سوءاستفاده کرده است.

حمله
1405/07/13 - 17:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به کشتی‌های آمریکا و یادآوری هشدار رهبر شهید/فیلم

در بحبوحه قدرت‌نمایی‌های نظامی و تشدید جنگ اقتصادی، موفقیت‌های سایبری ایران همچنان خبرساز است؛ رسانه‌های غربی از حمله سایبری و اختلال در یک کشتی آمریکایی خبر داده‌اند.

ثبت
1405/07/13 - 16:17- هوش مصنوعي

ثبت تجاری صدای نخست‌وزیر ایتالیا برای محافظت در برابر دیپ‌فیک

نخست‌وزیر ایتالیا، در بحبوحه خطرات دیپ‌فیک هوش مصنوعی، به دنبال ثبت تجاری صدای خود در اتحادیه اروپا است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.