about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

پرتاب ماهواره بعدی سیستم هدف کاربر موبایل نیروی فضایی ایالات متحده، از سال مالی 2030 به سال مالی 2031 به تعویق خواهد افتاد.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، تغییر این برنامه به تصمیم آن برای انتقال بودجه به سمت برنامه های با اولویت بالاتر و فرآیندی طولانی تر از حد انتظار برای انتخاب اینکه آیا بوئینگ یا لاکهید مارتین ماهواره ها را بسازند یا خیر، مرتبط است.

ادگار ناوا، سخنگوی فرماندهی سیستم‌های فضایی، در یک ایمیل در اول آوریل گفت:

انتظار می‌رود تاریخ پرتاب اولین ماهواره سیستم هدف کاربر موبایل (MUOS) به سال مالی 2031 بر اساس اولویت‌های اعطای قرارداد با تاخیر و تامین مالی خدمات تغییر کند.

ماهواره های سیستم هدف کاربر موبایل، قابلیت های صوتی و داده های جهانی را در اختیار نیروهای نظامی قرار می دهند.

فضاپیماها در محدوده فرکانس باند باریکی کار می کنند که آنها را کمتر مستعد آب و هوای بد یا زمین های دشوار می کند؛ متغیرهایی که می توانند بر عملکرد ماهواره تأثیر بگذارند.

این محدوده همچنین برای انتقال امن داده ها نیز ایده آل است.

نیروی فضایی دارای چهار ماهواره عملیاتی سیستم هدف کاربر موبایل در مدار و یک ماهواره یدکی است که همگی توسط لاکهید مارتین ساخته شده اند.

هر کدام از این ماهواره ها، دو محموله را حمل می‌کنند؛ یکی که یک شبکه فرکانس فوق‌العاده قدیمی را حفظ می‌کند و دیگری که قابلیت دسترسی چندگانه تقسیم کد پهنای باند جدید را ارائه می‌دهد.

این سیستم 10 برابر ظرفیت قبلی خود که سیستم پیگیری یو اچ اف (UHF) نامیده می شود، فراهم می کند.

نیروی دریایی، که یکی از سنگین ترین کاربران ماهواره است، سال ها قبل از اینکه پس از ایجاد این سرویس در سال 2019 به نیروی فضایی منتقل شود، بر این برنامه نظارت داشت.

نیروی فضایی در حال ایجاد یک استراتژی مورد انتظار برای اینکه چه قابلیتی به دنبال ماهواره های سیستم هدف کاربر موبایل خواهد بود، است، اما در عین حال قصد دارد دو ماهواره دیگر را به فضا بفرستد تا صورت فلکی را حداقل تا سال 2035 عملیاتی کند.

در ژانویه، این سرویس با لاکهید و بوئینگ قراردادی 66 میلیون دلاری برای طراحی نمونه‌های اولیه این دو فضاپیما تا جولای 2025 را امضا کرد.

نیروی فضایی قصد داشت تا پایان سال مالی 2025، یکی از این دو شرکت را برای ساخت ماهواره‌ها انتخاب کند، اما این تصمیم به سال مالی 2026 موکول شده است.

بودجه سال مالی 2025 این سرویس شامل 228 میلیون دلار برای این اقدام است؛ حدود 200 میلیون دلار کمتر از آنچه که نیروی فضایی در سال قبل پیش بینی کرده بود.

به نظر می‌رسد که این بودجه به سال‌های بعد منتقل می‌شود و این سرویس انتظار دارد برای تمدید این برنامه در سال مالی 2026 و سال مالی 2029، نزدیک به 2.5 میلیارد دلار نیاز داشته باشد.

همانطور که نیروی فضایی برنامه های ارتباطی باند باریک آینده خود را توسعه می دهد، در حال بررسی این موضوع است که چگونه می تواند ماهواره های تجاری را به عنوان بخشی از آن ادغام کند.

این تحلیل که در ماه می گذشته آغاز شد و توسط مرکز تحلیل جنگ فضایی هدایت می شود، انتظار می رود در سال جاری نهایی شود.

متحدان بین المللی نیز به شکل گیری الزامات این اقدام کمک خواهند کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.