about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

سایت دارک‌نت هک شد

سایت دارک‌نت متعلق به گروه باج‌افزاری اِورست پس از تخریب آفلاین شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ سایت نشت دارک‌نت که توسط گروه باج‌افزاری اِورست (Everest) مورد استفاده قرار می‌گرفت، پس از هک شدن و تخریب ظاهراً آفلاین شده است.    

لیست قربانیان در سایت برای گروه روسی‌زبان، مرتبط با حمله به «STIIIZY» در اوایل سال جاری، با یک پیام ساده در آخر هفته جایگزین شد؛ گروه هکری این پیام را منتشر کرد:

«جرم نکنید، جنایت بد است. از پراگ»

مشخص نیست که چه کسی ممکن است پشت این حادثه باشد.  

عملیات اخلال در اجرای قانون، که در سال‌های اخیر گسترش یافته، معمولاً سایت‌هایی را که هدف قرار می‌دهند، با صفحه‌ای که عملیات را اعلام می‌کند و سازمان‌های درگیر را شناسایی می‌کند، جایگزین می‌شود.    

گروه‌های تبهکار گاهی اوقات کلاهبرداری‌های خروج مانند «AlphV/BlackCat» را انجام می‌دهند که سال گذشته اعلامیه‌های اجرای قانون را جعل کردند تا پس از حمله ویرانگر به «Change Healthcare»، وجوهی را از یک شرکت وابسته به سرقت ببرند.

تخریب اِورست ظاهراً از یک سازمان مجری قانون نیست و تا به امروز هیچ شرکت وابسته‌ای که از کلاهبرداری در انجمن‌های جرایم سایبری شکایت داشته باشد، شناسایی نشده است.

این در حالی است که مقامات غربی در تلاش برای مقابله با تهدید ناشی از مجرمان با انگیزه مالی، از جمله عملیات‌های اختلال که باعث ایجاد آشفتگی در اکوسیستم باج‌افزار شده است، به ویژه عملیاتی که لاک‌بیت (LockBit) را هدف قرار داده است.

دولت بریتانیا در حال حاضر مشغول بررسی ممنوعیت ارگان‌های بخش دولتی از پرداخت اخاذی است و از همه قربانیان خواست تا حوادث را به دولت گزارش دهند تا اکوسیستم باج‌افزاری از درآمدهای خود را از بین ببرد.

طبق گزارش «Chainalysis»، در کنار اختلال لاک‌بیت و کلاهبرداری خروج AlphV/BlackCat، پرداخت‌های اخاذی برای اولین بار در سال 2024 کاهش یافت.
 

منبع:

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.