about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: زیرساخت‌های لازم برای ایجاد سامانه آنلاین برگزاری تجمعات و اعتراضات در وزارت کشور فراهم شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، علی زینی‌وند، معاون سیاسی وزیر کشور درباره ایجاد سامانه آنلاین برگزاری تجمعات و اعتراضات که از تکالیف قانونی وزارت کشور در رابطه با قانون تجمعات و اعتراضات است، گفت: در پی تصویب بخشی از طرح حمایت از برگزاری اجتماعات و راهپیمایی‌ها در مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور اعلام کرد آمادگی کامل برای اجرای تکالیف پیش‌بینی‌شده در این قانون، از جمله راه‌اندازی سامانه‌های مرتبط را دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر چند ماده از این طرح در صحن مجلس به تصویب رسیده و این طرح با همکاری وزارت کشور تدوین شده است.

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: مسئولان وزارت کشور ضمن قدردانی از رئیس مجلس، کمیسیون شوراها و نمایندگان به دلیل توجه ویژه به این موضوع، این قانون را گامی مؤثر در ساماندهی برگزاری تجمعات و پاسخ به مطالبات مردمی می‌دانند.

زینی‌وند عنوان کرد: تصویب و اجرای قانون تجمعات می‌تواند از بروز نابسامانی‌ها در روند اعتراضات جلوگیری کرده و مانع از تبدیل برخی تجمعات به اغتشاش شود؛ موضوعی که در مواردی منجر به بروز خسارات و تلفات شده و در نهایت نیز باعث به حاشیه رفتن مطالبات اصلی شده است. این در حالی است که اصل ۲۷ قانون اساسی نیز بر حق برگزاری تجمعات تأکید دارد.

وی گفت: فرآیند بررسی این طرح در صحن مجلس، به دلیل در دستورکار قرار گرفتن لایحه بودجه سال آینده موقتا متوقف شد، البته پس از تصویب نهایی طرح حمایت از برگزاری اجتماعات و راهپیمایی‌ها در صحن مجلس و تأیید شورای نگهبان و ابلاغ قانون، وزارت کشور موظف به تدوین آیین‌نامه اجرایی خواهد بود.معاون سیاسی وزیر کشور در تشریح جزئیات سامانه مربوط به تجمعات و اعتراضات، عنوان کرد: در این زمینه اعلام شده است که زیرساخت‌های لازم، از جمله سامانه‌های آنلاین مرتبط، از هم‌اکنون در وزارت کشور آماده بوده و بلافاصله پس از ابلاغ قانون، آیین‌نامه مربوطه تدوین و اجرا خواهد شد.

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/05 - 16:25- اروپا

هشدار دانمارک درباره حملات سایبری احتمالی روسیه

دانمارک با تشدید سطح تهدید سایبری، نسبت به حملات احتمالی روسیه هشدار داد.

هوش
1405/07/05 - 16:08- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ابزار هکرها برای موج جدید حملات سایبری

کارشناسان معتقدند که هکرها حساب‌ها و سرورهای هوش مصنوعی را برای دامن زدن به رونق جدید جرایم سایبری می‌ربایند.

محکومیت
1405/07/05 - 15:05- آمریکا

محکومیت ۵.۷ میلیارددلاری اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع

طی حکم هیئت‌منصفه آمریکا، اپل در پرونده نقض حق ثبت اختراع، باید مبلغ ۵.۷ میلیارد دلار بپردازد.