about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اپلیکیشین «No Thanks» به کاربران این امکان را می‌دهد که به راحتی و با اسکن بارکد، محصولات اسرائیلی را شناسایی و تحریم کنند. در ماه‌های اخیر یک موج گسترده جهانی برای تحریم این دست کالاها شکل گرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، اپلیکیشن NO THANKS از سوی یک فلسطینی به نام احمد باشباش طراحی‌شده که طبق گفته خودش، فلسطینی متولد غزه و ساکن بوداپست پایتخت مجارستان است. این برنامه برای تحریم کالاهای صهیونیستی است که در ماه های گذشته بعد از عملیات طوفان الاقصی کمپین‌های تحریم آنها گسترش یافته است.در توضیحات این اپلیکیشن آمده است: «برنامه ما روند اسکن بارکدها و جستجوی محصولاتی که در لیست تحریم ظاهر می شوند را تسهیل می کند. این امر خرید را برای شما آسان تر می کند، فقط محصول را اسکن کنید و اگر از برندی باشد که ترجیح می دهید تحریم کنید، برنامه به شما اطلاع می دهد.»

باشباش انگیزه شخصی از این کار را از دست دادن خواهر و برادر خود در غزه اعلام کرده است. یک خواهر وی سالها پیش به دلیل بیماری نیاز به خروج از غزه داشت اما به وی اجازه درمان در خارج از غزه را نمی دادند و زمانی که توانست برای درمان به بیت المقدس برود داخل آمبولانس از دنیا رفت. برادر وی نیز در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به غزه به شهادت رسیده است. باشباش در مصاحبه با دویچه وله گفته است من این کار را از طرف خواهر و برادرم که به دلیل اشغال وحشیانه اسرائیل شهید شدند انجام دادم تا اتفاقی که برای من افتاد برای یک فلسطینی دیگر نیفتد. در بخش کمک‌های مالی به اپلیکیشن نوشته شده است هر پولی دریافت شود به یک سازمان فلسطینی خواهد داد. روزنامه تایمز اسرائیل با انتقاد از تبلیغ این برنامه در شبکه اجتماعی تیک تاک، به واکنش رسانه های عبری برای بایکوت این اپلیکیشن در گوگل اشاره کرد.

والا (Walla) یکی از بزرگترین وب‌سایت‌های خبری صهیونیست‌ها هم با انتشار مطلبی درباره برنامه No Thanks خواستار حذف آن از روی گوشی های اندروید و اپل شد.گوگل‌پلی یک بار این برنامه را به دلیل اشاره به کشتار کودکان در فلسطین حذف کرده بود اما بعد از برداشتن عبارت کشتار کودکان از بخش توضیحات، مجدداً به برنامه های قابل دریافت گوگل اضافه کرد و تاکنون یک میلیون دانلود داشته است، همچنین در برنامه ایرانی بازار هم هزار بار دانلود شده است.

این اپلیکیشن شرکت هایی از مک دونالد تا آدیداس که مالکان صهیونیست دارد را در لیست تحریم قرار داده است. برخی از شرکت ها نیز به دلیل محکوم کردن عملیات طوفان الاقصی در لیست تحریم وارد شدند. صفحه NOTHANKSBOYCOTT در شبکه اجتماعی X بیش از 20 هزار و در اینستاگرام 33 هزار دنبال کننده دارد و تلاش می کند تا تحریم کالاهای صهیونیستی را با فروش لباس هایی با آرم NO THANKS یا توزیع غذا میان آوارگان فلسطینی در غزه کمپین سازی کند.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.