about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ساخت مرکز داده در ویتنام توسط گوگل

گوگل در حال بررسی ساخت یک مرکز داده بزرگ در ویتنام است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،شرکت آلفابت (گوگل) اعلام کرد که در حال بررسی ساخت یک مرکز داده بزرگ در ویتنام است.این مرکز داده اولین سرمایه گذاری یک شرکت فناوری بزرگ ایالات متحده در این کشور آسیای جنوب شرقی خواهد بود.

این سرمایه گذاری به پیشرفت صنعت در ویتنام کمک خواهد کرد. زیرا این کشور تاکنون نتوانسته است به دلیل زیرساخت های ناقص خود، سرمایه های خارجی عمده ای را در مراکز داده جذب کند.

 مذاکرات گوگل با مسئولین ویتنامی در حال انجام است و مرکز داده ممکن است در سال 2027 افتتاح شود.

سرمایه گذاری گوگل با هدف خدمت رسانی به تعداد زیادی از مشتریان خدمات ابری داخلی و خارجی خود در ویتنام و اقتصاد دیجیتال در حال گسترش این کشور انجام شده است زیرا این کشور یکی از سریع ترین بازارهای رو به رشد برای یوتیوب، اشتراک گذاری ویدیوهای آنلاین می باشد.

شرکت تجارت الکترونیک علی بابا نیز در حال بررسی ساخت یک مرکز داده در ویتنام است.

 به گفته کارشناسان صنعت، علیرغم افزایش تقاضا برای خدمات دیجیتال از سوی جمعیت 100 میلیونی ویتنام، سرمایه گذاران خارجی به دلیل کمبود برق و زیرساخت های ضعیف اینترنتی که به تعداد انگشت شماری کابل های قدیمی زیر دریا متکی است تا حد زیادی از این کشور دوری کرده اند.

 در آسیای جنوب شرقی، سنگاپور، مالزی و تایلند در این صنعت بسیار جلوتر هستند و سرمایه‌گذاری‌های بسیار بزرگ‌تری را از غول‌های فناوری جهانی جذب کرده‌اند.

ویتنام قوانین امنیت سایبری سختگیرانه ای دارد و برای مدت طولانی با شرکت های فناوری خارجی در مورد ذخیره داده ها در این کشور درگیر بوده است.

 با این وجود،گوگل بدون نگرانی در حال افتتاح دفتر نمایندگی خود در ویتنام است و در حال حاضر ده‌ها مهندس، متخصص بازاریابی و دیگر متخصصان را استخدام کرده است.

 سخنگوی گوگل گفت: 

ما اکنون تیمی داریم تا به مشتریان تبلیغاتی مستقر در ویتنام خدمات بهتری ارائه دهیم و از تحول دیجیتالی کشور حمایت کنیم.

 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.