about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت رادوِر در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی دومین هدف حملات سایبری در جهان است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گزارش سال 2004 توسط «Radware» نشان داد که رژیم صهیونیستی در سال 2024 متحمل 1550 حمله سایبری شده و تنها پس از اوکراین که متحمل 2052 حمله شده است، در رتبه دوم قرار دارد.

طبق گزارش سالانه سایبری رادوِر در سال 2024، رژیم صهیونیستی دومین هدف حملات سایبری، از رتبه چهارم در سال 2023 بالاتر رفته است. این گزارش نشان داد که حملات منع سرویس توزیع شده (DDoS) در سال 2024 به میزان قابل توجه 550 درصد و میانگین مدت حملات شبکه تا 37 درصد افزایش یافته است.

براساس این گزارش، آمریکا در جایگاه سوم قرار دارد. در سال 2023، اسرائیل از نظر تعداد حملات پس از هند، ایالات متحده و اوکراین در رتبه چهارم قرار داشت.

رادوِر اعلام کرد که اروپا و خاورمیانه 78 درصد از حملات سایبری در سراسر جهان را متحمل شدند و بر ارتباط بین مناطق ژئوپلیتیکی و رفتارهای تهدیدآمیز سایبری تأکید کرد.

گزارش رادوِر 4 گروه هکری اصلی مسئول اکثر حملات را معرفی کرد. NoName057(16)، یک نهاد طرفدار روسیه، در تعداد حملات مستند با اختلاف زیادی پیشتاز است. طبق این گزارش، دیگر مهاجمان اصلی عبارتند از گروه طرفدار فلسطین «RipperSec»، «Executor DDoS» و ارتش سایبری روسیه «Reborn».

انقلابی در چشم‌انداز تهدید

ران میران (Ron Meyran)، معاون اطلاعات سایبری رادوِر، گفت:

«امسال شاهد انقلابی در چشم‌انداز تهدید هستیم که توسط چندین کاتالیزور از جمله درگیری‌ها، تنش‌های ژئوپلیتیکی، افزایش قرار گرفتن در معرض سازمانی به دلیل مهاجرت ابری و روش‌های حمله پیچیده‌تر انجام می‌شود. به این موارد تأثیر هوش مصنوعی را اضافه کنید که موانع ورود را کاهش می‌دهد و بازیکنان را قادر می‌سازد تا حملات موفقی داشته باشند.»

این گزارش نشان می‌دهد که شرکت‌های مخابراتی ۴۳ درصد از حجم حملات منع سرویس توزیع شده شبکه جهانی را متحمل شده‌اند و پس از آن خدمات مالی با ۳۰ درصد قرار دارند. بخش مالی با رشد 393 درصدی نسبت به سال قبل، شدیدترین افزایش را در حجم حملات به ازای هر سازمان تجربه کرد و پس از آن حمل و نقل و تدارکات (375 درصد) قرار گرفتند.

میران اظهار داشت:

«ما شاهد ورود بازیکنان جدید به حوزه سایبری تهاجمی هستیم، آنها برای آسیب رساندن نیازی به برتری ندارند، از طرف دیگر سازمان‌ها باید در مدیریت دفاعی سرآمد باشند.»

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.