about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

بنیاد ملی نخبگان ضمن تسلیت برای شهادت مظلومانه جمعی از سرداران غیور، دانشمندان، نخبگان و هموطنان، تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، بنیاد ملی نخبگان در بیانیه‌ای تجاوز به حریم مقدس میهن اسلامی ایران که منجر به شهادت مظلومانه جمعی از سرداران، دانشمندان، نخبگان و هموطنان شد، محکوم کرد.

در متن این بیانیه آمده است:

"بسْم اللّه الرّحْمن الرّحیم

فرحین بما آتاهم اللّه من فضْله ویسْتبْشرون بالّذین لمْ یلْحقوا بهم مّنْ خلْفهمْ ألّا خوْفٌ علیْهمْ ولا همْ یحْزنون

در پی جنایات شرم‌آور رژیم صهیونیستی و تجاوز به حریم مقدس میهن اسلامی ایران، که منجر به شهادت مظلومانه جمعی از سرداران غیور، دانشمندان، نخبگان و هموطنان عزیزمان شد، چهره خبیث دشمنانی که شکوه ایران سرفراز را برنمی‌تابند، بیش از پیش آشکار شد. اینان، هراسان از اوج‌گیری ملتی که در سایه ایمان، علم و فناوری قد برافراشته، در تاریک‌ترین توطئه‌های خود برای خدشه‌دار کردن امنیت این آب و خاک، از هیچ پلیدی و جنایتی فروگذار نیستند.

ضمن محکوم کردن این حرکت وقیحانه و ناجوانمردانه، شهادت جانسوز این چراغ‌های هدایتگر علم و عمل به پیشگاه رهبر عظیم الشأن انقلاب، خانواده‌های گران‌قدر شهدا، جامعه فرهیخته نخبگان و ملت غیرتمند ایران، صمیمانه تسلیت عرض می‌شود.

به لطف و یاری خاص خداوند متعال، آحاد ملت سرافراز ایران در مسیر عزت‌آفرینی، با استواری و با همدلی، یکپارچگی و غیرت همیشگی از تمامیت این مرز پرگهر پاسداری خواهند کرد. "

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد