about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

استخراج غیرقانونی ارز دیجیتال در روسیه به زودی می‌تواند به عنوان یک جرم جنایی تلقی شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، مقامات روسی در حال آماده‌سازی مجازات‌های جدید و سخت‌گیرانه‌ای برای استخراج غیرقانونی ارزهای دیجیتال، از جمله جریمه و مصادره سکه هستند.

 وزارت توسعه دیجیتال روسیه، پیش‌نویس قانونی را تهیه کرده است که به دادگاه‌ها اجازه می‌دهد دارایی‌های دیجیتال را توقیف و کسانی را که قوانین استخراج را نقض می‌کنند، مجازات شوند.

جریمه‌های این پیشنهاد از 100 هزار تا ۲ میلیون روبل (۱۲۷۲ تا ۲۵۴۵۶ دلار) متغیر است و مجازات‌های شدیدتری برای کارآفرینان انفرادی، مقامات و شرکت‌ها در نظر گرفته شده است. 

مجرمان سابقه‌دار یا متخلفان صنعتی ممکن است شاهد مصادره ارزهای دیجیتال استخراج‌شده خود توسط دولت باشند. 

این پیشنهاد همچنین امکان مجازات مشارکت غیرمجاز در استخرهای استخراج و عدم گزارش عملیات به واحد اطلاعات مالی را فراهم می‌کند.

 مقامات همچنین پرداخت‌های ارز دیجیتال خارج از سندباکس بانک مرکزی را هدف قرار می‌دهند. افراد و شرکت‌هایی که از دارایی‌های دیجیتال برای تسویه‌حساب استفاده می‌کنند، ممکن است با جریمه‌هایی تا ۱ میلیون روبل (۱۲۷۲۸ دلار) مواجه شوند.

مقامات می‌گویند مصادره رمزارزهایی که به‌صورت غیرقانونی مورداستفاده قرار می‌گیرند، یک عامل بازدارنده قوی خواهد بود و موضع سخت‌گیرانه بانک مرکزی در مورداستفاده از ارز دیجیتال را تقویت می‌کند.

علی‌رغم این سخت‌گیری‌ها، هیچ ممنوعیت منطقه‌ای جدیدی برای استخراج وضع نشده است. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد