about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

مدیر یک شرکت دانش‌بنیان از رونمایی سامانه "پردازش تصویر" در رویداد و نمایشگاه تبادل فناوری نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ امیرعباس برادران؛ مدیر فروش و بازاریابی شرکت دانش‌بنیان "داده‌کاوان اندیشه برتر" از رونمایی سامانه "پردازش تصویر" در رویداد و نمایشگاه تبادل فناوری نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی خبر داد.

وی با اشاره به کاربردهای این سامانه در حوزه‌های صنعتی اظهار کرد: این سامانه، یک سامانه پردازش تصویر مبتنی بر دوربین‌های مداربسته است که به کمک هوش مصنوعی، رفتارهای غیرنرمال و استاندارد را در محیط‌های عملیاتی رصد کرده و هشدارهای لازم را صادر می‌کند.

برادران گفت: این سامانه می‌تواند مواردی نظیر وقوع آتش‌سوزی، انتشار دود، رعایت ایمنی و بهداشت کار، کنترل خط تولید و شناسایی تجهیزات و محصولات غیر استاندارد را تشخیص دهد. همچنین در حوزه HSE و ایمنی صنعتی، قابلیت شناسایی نشتی‌ها و بررسی وضعیت ایمنی تأسیسات را داراست.

وی با اشاره به مزایای این سامانه افزود: این سیستم نرم‌افزاری است و روی سرورهای شبکه صنایع نصب می‌شود و با دوربین‌های مداربسته صنعتی ارتباط برقرار می‌کند. برخلاف برخی سامانه‌ها که هر قابلیت را به‌صورت جداگانه ارائه می‌دهند، 'تصویر' یک سامانه جامع است که قابلیت‌های مختلفی را در خود جای داده است. از جمله این قابلیت‌ها می‌توان به تشخیص حریق، تبدیل داده‌های آنالوگ به دیجیتال برای تسهیل نظارت بر گیج‌های صنعتی و کاهش نیاز به نیروی انسانی با دقت‌های متغیر اشاره کرد.

برادران تأکید کرد: این سامانه در حال حاضر در مرحله مذاکره و همکاری با چند مجموعه پتروشیمی است و با توجه به توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی، کاربرد آن در صنایع مختلف از جمله پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و شرکت‌های تولیدی در حال گسترش است.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.