about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

ارتش بریتانیا اعلام کرد که در حال خرید ربات‌های با فناوری پیشرفته برای عملیات‌های خنثی‌سازی بمب و مواد خطرناک است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ارتش بریتانیا در حال خرید ربات‌های خنثی کننده بمب با فناوری پیشرفته به قیمت 21 میلیون پوند (26.25 میلیون دلار) با ادعای محافظت بیشتر از سربازان و مردم است.

ارتش اعلام کرد که مشغول خرید 50 ربات خنثی کننده بمب موسوم به «T4» از فناوری‌های هریس (L3 Harris Technologies) مستقر در توکسبری (Tewkesbury) است که به عملیات‌های خنثی‌سازی بمب و مواد خطرناک کمک می‌کند.
گفته می‌شود که T4 در حرکت در فضاهای شهری باریک، قطارها، اتوبوس‌ها و بالا رفتن از پله‌ها مهارت دارد.

دولت بریتانیا مدعی شد :

«کنترل‌های پیشرفته، دوربین‌های با کیفیت بالا و لینک‌های داده سریع رعد و برق اپراتور T4 را قادر می‌سازد تا وظایف پیچیده‌ای مانند باز کردن کیسه‌ها و باز کردن جعبه‌های دستکش را از فاصله ایمن انجام دهد.»

بریتانیا قصد دارد تا سال 2030 هزینه‌های دفاعی خود را به 2.5 درصد تولید ناخالص داخلی افزایش دهد.

وزن T4 تقریباً 100 کیلوگرم است، 3 برابر کمتر از برادر بزرگ‌تر خود «T7 UGV»، به این معنی که حمل آن در یک وسیله نقلیه استاندارد امکان‌پذیر خواهد بود.

هر 2 ربات T4 و T7 UGV از بازخورد لمسی پیشرفته استفاده می‌کنند که اساساً به این معنی است که اپراتورهای آنها می‌توانند دستگاه‌ها را از فاصله ایمن خلع سلاح کنند.

اد زویس (Ed Zoiss)، رئیس فناوری‌های هریس، گفت :

«ربات‌های T4 EOD قادرترین ربات‌های جهان برای عملیات‌ها در محیط‌های شلوغ و دشوار مانند مترو، فرودگاه و حتی بیمارستان‌ها هستند. این ربات‌های بسیار پیشرفته و بادوام بهترین تحرک در کلاس و عملکرد بی‌خطر را برای محافظت از جان انسان‌ها ارائه می‌کنند.»

انتظار می‌رود اولین واحدهای T4 تا پایان سال 2024 تحویل داده شوند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد