about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

بر اساس گزارش جدید بانک جهانی، کشور کوراسائو با مصرف ۱۳۱.۱ گیگابایت دیتای موبایل ماهانه به ازای هر نفر در حالی که با هجوم بیش از یک میلیون گردشگر مواجه است

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، «بانک جهانی - World Bank»، فهرست کشورهایی با بیشترین مصرف اینترنت موبایل در جهان را منتشر کرد.

بر اساس فهرست بانک جهانی، کشور کوراسائو که تنها ۱۹۳ هزار نفر جمعیت دارد، با مصرف ۱۳۱.۱ گیگابایت دیتای اینترنت ماهانه به ازای هر نفر در رتبه‌ اول قرار دارد.

بانک جهانی در مورد قرار گرفتن این کشور در صدر فهرست کشورهایی با بیشترین مصرف اینترنت موبایل در جهان در گزارش خود نوشت: «هجوم بیش از یک میلیون گردشگر و نبود زیرساخت‌های لازم برای سیستم‌های مخابراتی خط ثابت و اینترنت پهن‌باند باعث شده است تا رتبه‌ این کشور در مصرف اینترنت موبایل بسیار زیاد باشد.»

در رتبه دوم، کشور کویت با مصرف ۸۳.۹ گیگابایت دیتای اینترنت ماهانه به ازای هر نفر قرار دارد. 

بر اساس گزارش بانک جهانی، در سال‌های اخیر، صنعت مخابرات این کشور به‌طور چشمگیری پیشرفت کرده و تقریباً ۹۷ درصد از مناطق کشور کویت تحت پوشش شبکه‌ 5G قرار دارد. 

در این گزارش همچنین آمده است: «دولت کویت سرمایه‌گذاری زیادی در پلتفرم‌های موبایلی کرده که به مردم امکان می‌دهد جریمه‌های ترافیکی را پرداخت کنند یا تاریخ دادگاه‌های خود را از طریق اپلیکیشن‌های موبایل تنظیم کنند.»

این درحالی که کشور سورینام با مصرف ۷۲.۷ گیگابایت دیتای اینترنت ماهانه به ازای هر نفر در رتبه سوم قرار دارد. 

فنلاند که به‌عنوان کشوری شناخته می‌شود و از زیرساخت‌های پیشرفته‌ی مخابراتی بهره می‌برد و در استفاده از دیتای اینترنت موبایلی در اروپا پیشتاز است، با مصرف ۵۹.۱ گیگابایت دیتای اینترنت ماهانه به ازای هر نفر در رتبه چهارم قرار دارد. 

در میان کشورهایی با بیشترین مصرف اینترنت موبایل در جهان، کشور عربستان سعودی و بحرین می‌بینیم که مردم آن‌ها دیتای اینترنت موبایل زیادی مصرف می‌کنند.

بانک جهانی پیش‌بینی کرده است که ترافیک جهانی اینترنت موبایل به‌ازای هر نفر تا سال ۲۰۲۷ به ۴۲ گیگابایت در ماه برسد. 

Paragraphs
رتبه‌بندی

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.