about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سامسونگ قصد دارد سری گلکسی اس 24 مجهز به هوش مصنوعی را در عربستان سعودی عرضه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت سامسونگ (Samsung Electronics) اعلام کرد که قصد دارد جدیدترین دستگاه خود، گلکسی اس 24 را در 31 ژانویه امسال در عربستان سعودی عرضه کند.

هوش مصنوعی پیشرفته دستگاه (Galaxy AI)، نوید یک تغییر پارادایم و انقلابی در نحوه تعامل کاربران با دستگاه‌های تلفن همراه خود را می‌دهد. سری برجسته شامل گلکسی اس 24 اولترا، گلکسی اس 24 پلاس و گلکسی اس 24 است.

سری گلکسی اس 24 با قابلیت تماس هوشمند با ترجمه زنده (AI Live Translate Call) خود متمایز است و ارتباطات را از طریق ترجمه همزمان تماس ساده می‌کند. کاربران می‌توانند بدون اتکا به برنامه‌های شخص ثالث، حتی با بلندگوهای زبان غیر مسلط، تماس‌های صوتی را بدون وقفه ادامه دهند. این گوشی «Circle to Search»، عملکرد پیشگام توسعه یافته با گوگل، را معرفی می‌کند. این ابزار پیشگامانه امکان کاوش را از طریق ژست‌های حرکتی ساده یا فشار طولانی دکمه هوم فراهم می‌کند و کاربران را قادر می‌سازد تا برای دسترسی سریع به نتایج جستجوی با کیفیت بالا، هر موردی را در صفحه گلکسی اس 24  بدون زحمت انتخاب، برجسته یا کلیک کنند.

سری گلکسی اس 24 که به دلیل عملکرد فوق‌العاده در بازی، ویرایش ویدیو و پرسش همزمان، با بهبود صفحه نمایش و اسلاید پیشرفته، متمایز است. ورود آن با نفوذ فزاینده هوش مصنوعی مطابقت دارد و ضرورت افزایش عملکرد در میان تغییرات مداوم را برجسته می‌کند. این سری که توسط «Samsung Knox» ایمن شده، امنیت جامع را با لایه‌های مختلف دفاعی تضمین و از داده‌ها در برابر تهدیدها و آسیب‌پذیری‌ها محافظت می‌کند. به گفته سامسونگ، سری گلکسی اس 24 به عنوان دستگاه‌های ایمن و همه‌کاره در عصری که نیاز به عملکرد بالا و امنیت قوی دارد، متمایز است.

موتور «ProVisual» گلکسی اس 24 با بهبود عملکردهای متمایز خود، عکسبرداری را متحول و بیان خلاقانه را از تنظیم عکس تا اشتراک در رسانه‌های اجتماعی بهینه می‌کند. با قابلیت‌های به‌روز شده «Nightography»، عکس‌ها و ویدیوهای «Space Zoom» در هر شرایطی عالی هستند و کیفیت را حتی در زمان بزرگ‌نمایی حفظ می‌کنند. سری گلکسی اس 24 با بهره‌گیری از تجزیه و تحلیل اطلاعات «Gyro»، به طور مؤثری حرکات عکاس و هدف را متمایز می‌کند و منجر به حذف کارآمدتر نویز و ویدیوهای واضح‌تر در شرایط کم نور، حتی از راه دور، می‌شود.

سری گلکسی اس 24 با گسترش مجموعه عملکردهای خود، ابزارهای ویرایشی خلاقانه Galaxy AI را معرفی می‌کند که تنظیمات ساده از جمله اسکن، مونتاژ مجدد و افزایش کیفیت تصویر را تسهیل می‌کند. برای افزایش کارایی، «Edit Suggestion» از فناوری Galaxy AI برای توصیه ویرایش‌های دقیق متناسب با هر عکس استفاده و فرآیند بهبود را ساده‌تر می‌کند.

سری سامسونگ گلکسی اس 24 دارای قیمت رقابتی است که از 3249 ریال برای فضای ذخیره سازی 128 گیگابایتی و 3499 ریال برای 256 گیگابایت شروع می‌شود. گلکسی اس 24+ با قیمت 3999 ریال برای 256 گیگابایت و 4499 ریال برای 512 گیگابایت در دسترس است.

برای Galaxy S24 Ultra، قیمت‌ها از 5399 ریال برای 256 گیگابایت، 5899 ریال برای 512 گیگابایت و 6899 ریال برای فضای ذخیره‌سازی بزرگ یک ترابایتی شروع می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.