about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

چین از تولید یک ربات انسان‌نمای پیشرفته با الگوریتم اختصاصی خبر داده که مثل آدم راه می‌رود و حرکات زائد ندارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نقل از اینترستینگ انجینیرینگ، ربات جدید چینی که آدم نام دارد قادر به تقویت توان یادگیری خود با استفاده از هوش مصنوعی است و الگوریتم نوآورانه آن از طریق شبیه‌سازی‌ها و داده‌های آموزشی گسترده اصلاح شده تا آدم بتواند تا بر حرکت انسان‌ها تسلط یابد.طراحی اولیه این ربات دو سال قبل آغاز شده و طی این مدت اجزای کلیدی آن اصلاح و ساق‌های پای ربات آدم نیز تقویت شده تا دوام آن در محیط‌های متنوع تضمین شود. طراحی ماژولار و چندتکه این ربات، انعطاف‌پذیری آن را افزایش داده و سازگار شدن ربات آدم را با محیط اطراف تسریع می‌کند.شرکت پی ان دی رباتیکس سازنده این ربات با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ما پیشرفته‌ترین الگوریتم‌های یادگیری عمیق و یادگیری تقلیدی را به کار گرفته‌ایم و به توسعه‌دهندگان امکان داده‌ایم تا برای توسعه الگوریتم‌های فردی به محیط آموزشی این ربات دسترسی داشته باشند. الگوریتم‌های کنترل سنتی این ربات، باتکیه‌بر مدل‌های ریاضی دقیق و برنامه‌ریزی حرکتی از پیش تعریف شده، نهایی شده و آنها می‌توانند در تعامل با محیط این مدل‌ها را ارتقا داده و تاب‌آوری خود را نیز افزایش دهند. محققان می‌گویند این ابتکار عمل هزینه تولید و نگهداری ربات‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

این ربات ۱.۶ متر قد و ۶۰ کیلوگرم وزن دارد و کنترل پیشرفته آن با پردازنده آی هفت اینتل ممکن شده است. محققان می‌گویند از این ربات می‌توان برای انجام امور بسیار پیچیده استفاده کرد. 

Paragraphs

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/02/11 - 20:22- آسیب پذیری

هشدار امارات برای به‌روزرسانی مرورگر کروم

امارات متحده عربی از ساکنان خواست تا مرورگر کروم را برای رفع آسیب‌پذیری‌های حیاتی به‌روزرسانی کنند.

بازداشت
1404/02/11 - 12:52- جرم سایبری

بازداشت دو رهبر ادعایی گروه افراطی آنلاین 764 توسط ایالات متحده

دو مرد به اتهام وادار کردن کودکان به تولید محتوای تحقیرآمیز و جنسی با تهدید و سوءاستفاده روانی، به‌عنوان رهبران شبکه جهانی افراطی آنلاین موسوم به 764 بازداشت شده‌اند.

بازگشت
1404/02/11 - 12:42- جرم سایبری

بازگشت بدافزار سایبری دارک واچمن در شبکه‌های روسیه

به گزارش محققان، یک گروه هکری با انگیزه مالی در یک کمپین جدید فیشینگ، شرکت‌های روسی را در صنایع مختلف هدف قرار داده و از نسخه تغییر یافته‌ای از بدافزار دارک واچمن استفاده کرده است.