about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

در این ربات از فناوری Myofiber استفاده شده که عضلات را به نقاط دقیقی از استخوان‌ها متصل می‌کند و باعث حرکت ربات می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شرکت لهستانی Clone Robotics از اولین ربات انسان‌نمای خود با نام Clone Alpha رونمایی کرد. ویژگی قابل‌توجه این ربات استفاده از اندام‌ها و ماهیچه‌های مصنوعی است که باعث می‌شوند Clone Alpha بتواند عملکردهای استخوانی، عضلانی، عروقی و عصبی را انجام دهد و بسیاری از رفتارهای انسانی را تقلید کند.

طبق گزارش‌های منتشرشده، سیستم عضلانی این ربات از فناوری ماهیچه مصنوعی با نام Myofiber استفاده می‌کند که همین شرکت سال 2021 معرفی کرد. درست مانند حیوانات، این سیستم با اتصال عضلات به نقاط دقیقی از استخوان‌ها باعث حرکت ربات می‌شود.

مشخصات ربات انسان‌نما Clone Alpha

بهره‌مندی از این فناوری باعث شده Clone Alpha آزادی عمل بسیار خوبی داشته باشد. این شرکت می‌گوید ربات آنها در بالاتنه خود 164 درجه آزادی حرکت دارد. از دیگر ویژگی‌های ربات می‌توان به 4 دوربین تشخیص عمق، 70 سنسور اینرسی برای ثبت بازخورد مفاصل و 320 سنسور فشار برای ثبت بازخورد نیروی عضلانی اشاره کرد.

سپس داده‌های این سنسورها به پردازشگر گرافیکی انویدیا Jetson Thor و مدل Cybernet این شرکت ارسال می‌شود.

درحالی‌که شرکت‌هایی مانند تسلا ربات‌های خود را برای وظایف خانگی توسعه می‌دهند، Clone Robotics روی حوزه رباتیک شبه بیولوژیکی تمرکز دارد. هدف این شرکت که 2021 تأسیس شده، مانندسازی قدرت و مهارت موجودات بیولوژیکی برای ربات‌ها و مقابله با چالش پیچیده شبیه‌سازی بدن انسان‌هاست.

از اولین پروژه‌های شرکت لهستانی می‌توان به ساخت دست رباتیک با استخوان‌ها و ماهیچه‌های مصنوعی اشاره کرد که عملکردهای انسانی را تقلید می‌کرد؛ برای مثال انگشت شست آن کامل می‌چرخید و می‌توانست توپ را به‌راحتی بگیرد. در ادامه این شرکت یک نیم‌تنه رباتیک انسان‌نما با ویژگی‌هایی از آرنج متحرک و مفاصل شانه واقعی تولید کرد.

به‌‌همین‌ترتیب Clone Robotics با تخصص خود اکنون موفق به ساخت ربات انسان‌نما کاملی شده است که می‌تواند طبیعی راه برود.

Clone Robotics قصد دارد با فناوری ماهیچه مصنوعی خود که Myofiber نام دارد و شامل تمام 206 استخوان بدن انسان می‌شود، حوزه ربات‌های انسان‌نما را تغییر دهد. این سیستم ناتوانی تاندون‌ها را از بین می‌برد و ویژگی‌هایی مانند زمان پاسخ‌دهی زیر 50 میلی‌ثانیه، بیش از 30 درصد انقباض بدون بار و حداقل یک کیلوگرم نیروی انقباض برای یک فیبر عضلانی 3 گرمی را ارائه می‌کند.

به گفته این شرکت، Myofiber تنها فناوری ماهیچه مصنوعی است که می‌تواند به چنین قدرت، سرعت و کارایی دست پیدا کند.

Clone Robotics اعلام کرده پیش‌فروش محدود این ربات سال 2025 آغاز خواهد شد.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.