about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پاکستان واحد تحقیقات ارزهای دیجیتال را برای مبارزه با پولشویی راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بازرسان ارشد فدرال پاکستان یک واحد اختصاصی برای پلیس جرایم مرتبط با ارزهای دیجیتال ایجاد کرده‌اند و بخش اجرایی یک حرکت ملی برای پذیرش دارایی‌های دیجیتال را تقویت می‌کنند.

رئیس مبارزه با تروریسم آژانس تحقیقات فدرال (FIA) گفت که این آژانس یک واحد تحقیق در مورد ارزهای دیجیتال را در مرکز فرماندهی و کنترل ملی (NC3) که به تازگی عملیاتی شده، تأسیس کرده که پولشویی و تأمین مالی تروریسم انجام شده از طریق ارزهای مجازی را هدف قرار می‌دهد.

محمد اطهر وحید (Muhammad Athar Waheed)، مدیر بخش مبارزه با تروریسم آژانس تحقیقات فدرال، به رسانه محلی داون گفت که این واحد، استفاده مجرمانه از ارزهای دیجیتال را بررسی خواهد کرد، در حالی که سازمان تنظیم مقررات دارایی‌های مجازی پاکستان (PVARA) که اخیراً تأسیس شده، همچنان نهاد مسئول تنظیم دارایی‌های دیجیتال است. او از دو آژانس دیگر، آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری و نیروی مبارزه با مواد مخدر، خواست تا واحدهای مشابهی را برای مقابله با استفاده از ارزهای دیجیتال در جرایم سایبری و تجارت مواد مخدر ایجاد کنند و گفت که قوانین جدیدی برای تکمیل تحقیقات در بازه‌های زمانی مشخص در حال تدوین است. مرکز فرماندهی و کنترل ملی ابزارهای جرایم مالی آژانس تحقیقات فدرال را در یک پلتفرم گرد هم می‌آورد، از جمله میزهای تحقیقات ضد پولشویی و ارز مجازی، یک نقطه هماهنگی اینترپل و واحدهایی برای اطلاعات متن‌باز، گشت سایبری و تحقیقات وب تاریک.

پاکستان که در شاخص پذیرش جهانی کریپتو «Chainalysis 2025» رتبه سوم را دارد، به شدت برای رسمی کردن این بخش اقدام کرده است. اسلام آباد ممنوعیت 8 ساله بانکداری کریپتو را لغو، سازمان تنظیم مقررات دارایی‌های مجازی پاکستان را ایجاد، صدور مجوز برای صرافی‌های کریپتو را آغاز و توکنیزه کردن دارایی‌های دولتی را بررسی کرده است.

همچنین، این کشور کریپتو را در دیپلماسی خود با واشنگتن گنجانده و با یکی از شرکت‌های وابسته به «World Liberty Financial»، شرکت سرمایه‌گذاری کریپتوی خانواده ترامپ، برای بررسی استفاده از استیبل کوین USD1 خود برای پرداخت‌های فرامرزی به توافق رسیده است. پاکستان پس از معاملات خانواده ترامپ و بایننس، ممنوعیت ۸ ساله بانکداری کریپتو را لغو کرد

این پذیرش در ماه ژوئن امسال با مانعی روبرو شد، زمانی که حوزه علمیه تأثیرگذار جامع دارالعلوم کراچی حکم داد که ارزهای دیجیتال طبق قانون اسلامی ثروت نیستند و بنابراین وسیله پرداخت معتبری نیستند؛ فتوایی که برنامه‌های دولت را زیر سؤال برد.

بلال بن ثاقب (Bilal bin Saqib)، رئیس سازمان تنظیم مقررات دارایی‌های مجازی پاکستان، از آن زمان از این حوزه علمیه خواسته که بین توکن‌های صرفاً سوداگرانه و ابزارهای تحت حمایت دارایی مانند استیبل کوین‌های کاملاً محفوظ و صکوک ثبت شده با بلاک‌چین تمایز قائل شود و به رویترز گفت که پاکستان می‌تواند در امور مالی دیجیتال مطابق با شریعت در جهان پیشرو باشد.

در حال حاضر، واحد آژانس تحقیقات فدرال به اسلام آباد یک بازوی اجرایی برای مطابقت با جاه‌طلبی‌های نظارتی خود می‌دهد، حتی با وجود اینکه این سؤال که آیا اصلاً کریپتو از نظر علمای مذهبی این کشور مجاز است یا خیر، همچنان حل نشده باقی مانده است.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.