about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات عربی، استراتژی امنیت سایبری را برای محافظت از فضای سایبری کشورهای عربی راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات عربی (AICTO)، بخشی از اتحادیه عرب، استراتژی امنیت سایبری عربی را برای محافظت از فضای سایبری عرب در برابر تهدیدات سایبری و هک راه‌اندازی کرد.

احمد ابوالغیط (Ahmad Aboul Gheit)، دبیرکل اتحادیه عرب، در سخنرانی خود در مراسم آغاز به کار با بیان اینکه این ابتکار توسط شورای وزرای مخابرات و فناوری اطلاعات عرب در نشست اخیر خود در ابوظبی تصمیم گرفته شد، اظهار داشت :

«اجلاس اخیر سران کشورهای عربی تصویب شد. طرح ابتکاری عربستان، ایجاد یک شورای وزیران امنیت سایبری عربی برای تقویت سیستم با حاکمیت امنیت سایبری بود.»

ابوالغیط ابراز امیدواری کرد که این شورا به زودی برای انجام وظایف محوله تشکیل شود و این شورا را افزوده قابل توجهی در سیستم می‌داند که هدف آن تقویت امنیت سایبری از طریق افزایش هماهنگی بین دولت‌های عربی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و بهترین شیوه‌ها است.

وی خاطرنشان کرد :

«کمیته هماهنگی برای اقدام مشترک عربی بر ایجاد چشم‌انداز عربی و راه‌اندازی مسیر همکاری در امنیت سایبری متمرکز شد و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات عربی را برای رهبری این تلاش ها تعیین کرد.»

ابوالغیط دستاوردهای این سازمان از جمله چشم‌انداز امنیت سایبری عربی که در اکتبر 2021 در تونس راه‎اندازی شد و رویدادهای مختلفی که با همکاری شرکت‌ها برگزار شد را برجسته کرد.

محمد بن آمور (Mohammad Ben Amor)، مدیر کل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات عربی، از طرف خود بر اهمیت آگاهی و هوشیاری مستمر در برابر تهدیدات امنیت سایبری تأکید کرد و خواستار تلاش‌های یکپارچه برای حفظ منطقه عربی در خط مقدم در میان پیشرفت‌های سریع تکنولوژیکی جهانی شد و عنوان کرد که امنیت سایبری از ابتدای تأسیس آن در سال 2008 برای این سازمان در اولویت بوده است.

هدف استراتژی امنیت سایبری عربی مقابله با چالش‌هایی است که دولت‌های عربی در امنیت فضای سایبری خود، حفاظت از توسعه برنامه‌ها، امنیت زیرساخت‌های ارتباطی، مدیریت داده‌ها و نظارت بر فضای سایبری با آن مواجه هستند.

وی تأیید کرد که هدف اصلی این استراتژی ارائه بهترین شیوه‌ها است که پایه و اساس اکثر کشورهای عربی را بدون توجه به توانایی‌های دیجیتال آنها تشکیل می‌دهد.

او توضیح داد که این استراتژی اقداماتی را برای توسعه ایمن اقتصاد دیجیتال پایدار در فضای سایبری، با رعایت استانداردهای بین‌المللی به منظور اندازه‌گیری تأثیر کنترل‌های پیشنهادی طبق چارچوب‌های موجود، به ویژه شاخص جهانی امنیت سایبری (GCI) اجرا می‌کند.

این استراتژی شامل 7 ابتکار کلیدی، مانند توسعه استراتژی‌های امنیت سایبری ملی، حمایت از تحقیق و توسعه، همکاری مشترک عربی، ایجاد مراکز ملی برای پاسخگویی به حوادث، تقویت برنامه‌های درسی امنیت سایبری برای بازار کار و به‌روزرسانی حاکمیت امنیت سایبری است.

هدف این طرح‌ها ایجاد ظرفیت و محافظت در برابر تهدیدات سایبری جدید، همراه با دستیابی به اهداف سنتی امنیت سایبری، شامل مفاهیم گسترده‌تری مانند حاکمیت دیجیتال و حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی است.

راه‌اندازی راهبرد سومین کنفرانس بین‌المللی امنیت اطلاعات و امنیت سایبری را که طی 2 روز تحت حمایت مصطفی مدبولی (Mostafa Madbouly)، نخست وزیر مصر و توسط ابوالغیط افتتاح شد، پایان داد.

منبع:

تازه ترین ها
احتمال
1404/02/14 - 08:46- هوش مصنوعي

احتمال ترور فرماندهان مقاومت با هوش مصنوعی؛ این موضوع کاملا جدی است

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره احتمال ترور فرماندهان محور مقاومت با هوش مصنوعی هشدار داد.

هوش
1404/02/14 - 08:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به ویکی پدیا هم رحم نکرد

هوش مصنوعی به هیچ چیز رحم نمی‌کند و اکنون به ویکی پدیا نیز راه یافته است. ظاهرا هوش مصنوعی در تولید و ویرایش مقالات بزرگترین دانشنامه آنلاین جهان نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

مهدی
1404/02/14 - 08:29- هوش مصنوعي

مهدی شاه قلیان: توسعه مدل هوش مصنوعی باید متناسب با زیرساخت‌ها باشد

«در ابتدا باید به دنبال این باشیم که یک مسئله درست را حل بکنیم. یعنی چیزی را حل نکنیم که کسی خریدار آن نباشد.»