about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

دولت بریتانیا قصد دارد قابلیت جدیدی به نام قابلیت پاسخگویی به حوادث سایبری را راه‌اندازی کند تا به کشورهای متحد در مواجهه با حملات سایبری کمک کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این قابلیت برای متحدان ناتو از طریق قابلیت پشتیبانی از حوادث سایبری مجازی که پس از حملات سایبری ایران به آلبانی ایجاد شد، و همچنین برای کشورهای غیرعضو ناتو در دسترس خواهد بود.

پت مک‌فادن، وزیر دولت بریتانیا، در کنفرانس دفاع سایبری ناتو در لندن اعلام کرد این پروژه به‌طور ویژه برای کمک به کشورهایی طراحی شده که با حملات به زیرساخت‌های حیاتی ملی خود مواجه هستند.

او افزود که قابلیت پاسخگویی به حوادث سایبری (CIRC) بخش‌های عمومی و خصوصی بریتانیا را برای ارائه کمک‌های فنی در مقابله با این حملات به هم پیوند می‌دهد.

دفتر امور خارجه بریتانیا اعلام کرده که مبلغ ۱ میلیون پوند (معادل ۱.۳ میلیون دلار) از صندوق امنیت یکپارچه برای این پروژه اختصاص داده شده است.

این بودجه برای به‌کارگیری یک پیمانکار خصوصی در راستای ارائه خدمات پاسخ به حوادث سایبری استفاده خواهد شد.

جزئیات قرارداد هنوز عمومی نشده است.

هزینه پاسخگویی به حوادث می‌تواند بسته به ماهیت و پیچیدگی حادثه و اینکه ارائه‌دهنده خدمات تحت قرارداد ثابت باشد یا خیر، بسیار متفاوت باشد.

حملات سایبری دولتی به زیرساخت‌های حیاتی، اغلب نیازمند تحلیل‌های گسترده و اقدامات تخصصی برای حذف مهاجمان از سیستم است که این موارد می‌تواند هزینه‌های سنگینی را به همراه داشته باشد.

مک‌فادن در این کنفرانس نسبت به تهدیدات جدی عملیات سایبری روسیه علیه زیرساخت‌های حیاتی غرب هشدار داد و بیان کرد:

روسیه می‌تواند برق میلیون‌ها نفر را قطع کند.

با این حال، برخی کارشناسان از این ادعا انتقاد کرده و اظهار داشتند که چنین اظهاراتی تصویری تقویت‌شده از توانایی‌های روسیه ایجاد می‌کند و به‌طور غیرضروری ترس از سناریوهای فاجعه‌بار را گسترش می‌دهد.

 

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.