about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

یکی از بنیانگذاران گروه «NSO»، مؤسسه هوش مصنوعی را در دانشگاه برتر رژیم صهیونیستی راه‌اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یکی از بنیانگذاران و مدیر عامل سابق گروه «NSO»، سازنده نرم‌افزار جاسوسی تجاری قدرتمند پگاسوس (Pegasus)، یک مؤسسه تحقیقاتی هوش مصنوعی جدید در یکی از دانشگاه‌های برتر رژیم صهیونیستی راه‌اندازی و به رهبری آن کمک خواهد کرد.

پروژه جدید شالف هولیو (Shalev Hulio) توسط رهبران مایکروسافت و انویدیا (Nvidia) پشتیبانی خواهد شد و در دانشگاه بن گوریون (Ben-Gurion) در نگِب (Negev) مستقر خواهد شد. براساس بیانیه مطبوعاتی بن گوریون، هدف، ارتقای رهبری رژیم صهیونیستی در اجرای قابلیت‌های هوش مصنوعی در صنایع سایبری، پزشکی، مالی و آموزشی است.

هنگامی که ماه گذشته این پروژه اعلام شد، اسحاق هرتزوگ (Isaac Herzog)، رئیس جمهور رژیم صهیونیستی، در مراسم راه‌اندازی حضور یافت. هرتزوگ با استناد به برنامه جدید بن گوریون ادعا کرد :

«دلیل اینکه کشورها ما را تحریم نمی‌کنند، سرمایه انسانی، فناوری پیشرفته و ارتباطات مالی ما است که نمی‌خواهند از دست بدهند. ابتکاری اینچنینی برای آینده ما حیاتی است و ما به رهبران این حوزه تبدیل خواهیم شد. من متعهد به پیشبرد پروژه و حمایت از آن در حد توانم برای آینده فناوری اسرائیل هستم.»

هولیو مدت‌ها است که با رژیم صهیونیستی همسو بوده و در ماه نوامبر گذشته ادعا کرد که نرم‌افزار پگاسوس به یافتن گروگان‌های اسرائیلی که در حمله حماس موسوم به طوفان‌الاقصی در 7 اکتبر دستگیر شده‌اند کمک کرده است. او در سال 2022 از سمت مدیرعاملی گروه NSO کنار رفت.

طبق گفته یکی از مقامات جنرال موتورز در مراسم افتتاحیه، مؤسسه مدیران اجرایی شرکت‌های برتر را در نحوه استفاده بهینه از هوش مصنوعی آموزش خواهد داد.

اما جنرال موتورز مدعی شد که رابطه رسمی با مؤسسه ندارد و هیچ عضوی از تیم رهبری جنرال موتورز در این رویداد شرکت نکرده است.

سخنگوی هولیو، که شرکت هوش مصنوعی «Dream Security» را نیز در نوامبر گذشته راه‌اندازی کرد، اظهار داشت که مدیرعامل سابق NSO مفتخر است که در خط مقدم فناوری‌های هوش مصنوعی قرار دارد.

در بیانیه مطبوعاتی آمده است :

«به رهبران شرکت آموزش داده می‌شود که چگونه اثرات انقلاب هوش مصنوعی را درک و چگونه قابلیت‌های تکنولوژیکی را که با خود به ارمغان می‌آورد در محصولات و خدمات ارائه شده به مشتریان شرکت‌ها جذب کنند.»

این مؤسسه آزمایشگاه‌های تحقیقاتی پیشرفته هوش مصنوعی، از جمله زیرساخت‌های ابررایانه‌ای، را در ماه‌های آینده خواهد ساخت.

دوودی فرانسیس (Dovi Frances)، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری گروه 11، نیز به عنوان یکی از بنیانگذاران و رهبر پروژه به هولیو می‌پیوندد.

منبع:

تازه ترین ها
دو
1404/02/13 - 10:09- آمریکا

دو برابر شدن حملات باح‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در جهان

مدیر سازمان اشتراک‌گذاری اطلاعات سایبری مرکز تحلیل و اشتراک اطلاعات صنایع غذایی و کشاورزی گفت که حملات باج‌افزاری علیه صنایع غذایی و کشاورزی در سال جاری 2 برابر شده است

راه‌اندازی
1404/02/13 - 09:53- اقیانوسیه

راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور در استرالیا و نیوزیلند

گروه بانکداری استرالیا و نیوزیلند از راه‌اندازی بانکداری وب بدون رمز عبور با امنیت پیشرفته خبر داد.

گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.