about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

بیش از 100 کارشناس در مرکز جدید امنیت سایبری شرکت وودافون در نیو دوسلدورف گردهم می‌آیند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت وودافون (Vodafone) از راه‌اندازی یک مرکز جدید امنیت سایبری در دوسلدورف برای محافظت از شرکت‌ها و مشاغل کوچک و متوسط آلمان در برابر تهدیدات آنلاین خبر داد. بیش از 100 کارشناس امنیت سایبری برای به حداقل رساندن آسیب احتمالی، تجزیه و تحلیل تهدیدات، خدمات امنیتی پیشگیرانه و واکنش اضطراری را در زمان واقعی ارائه خواهند کرد.

کسب و کارهای کوچک و متوسط به ویژه در برابر حملات سایبری آسیب‌پذیر هستند که به طور متوسط حدود 1200 بار در هفته در هر شرکت رخ می‌دهد. بیش از نیمی از این حملات شرکت‌های کوچک و متوسط را هدف و عملیات‌های آنها را در معرض خطر جدی قرار می‌دهند. مرکز جدید با ارائه مشاوره‌های شخصی، ابزارهای آموزشی و نظارت بر امنیت در شبانه‌روز از مشاغلی مانند شرکت‌های صنایع دستی و تدارکات پشتیبانی می‌کند.

این مرکز امنیتی تجزیه و تحلیل‌های پشتیبانی شده از هوش مصنوعی و نظارت متخصص را برای شناسایی زودهنگام تهدیدات سایبری یکپارچه خواهد کرد. خدمات امنیت سایبری وودافون شامل تشخیص تهدید، نظارت در زمان واقعی و راه‌حل‌های امنیتی پیشگیرانه خواهد بود. کسب‌وکارها می‌توانند از طریق یک پلتفرم سایبرهاب (CyberHub) با کاربری آسان به دیدگاه‌های امنیت سایبری دسترسی یابند. وودافون همچنین اجرا، نظارت و نگهداری سیستم‌های امنیتی را مدیریت خواهد کرد.

برای تقویت پیشنهادات امنیتی خود، وودافون با شرکای مانند مایکروسافت، گوگل، «Zscaler»، «CybSafe»، «Lookout» و ترند میکرو (TrendMicro) همکاری می‌کند. این مشارکت‌ها قابلیت‌های مرکز را در شناسایی و کاهش مؤثر تهدیدات سایبری افزایش می‌دهد. با این ابتکار، وودافون قصد دارد تا کسب و کارهای کوچک و متوسط را با همان سطح حفاظت سایبری که شرکت‌های بزرگ از آن بهره می‌برند، ارائه دهد و به کسب‌وکارها کمک کند تا از خطرات فزاینده دیجیتالی‌سازی و جرایم سایبری عبور کنند.

هاگن ریکمن (Hagen Rickmann)، رئیس مشتریان شرکتی وودافون آلمان، گفت:

«ما در حال دموکراتیک کردن امنیت سایبری برای همه مشاغل در کشور هستیم. بیش از نیمی از حملات هکرها علیه شرکت‌های کوچک و متوسط انجام می‌شود. با این حال، شرکت‌ها اغلب در برابر تهدیدات سایبری بی‌دفاع هستند، زیرا به ندرت کارشناسان فناوری اطلاعات خود را در اختیار دارند. این دقیقاً همان جایی است که می‌خواهیم کمک کنیم، تا صنعتگران چیره‌دست و کارشناسان تدارکات ما با خطرات دیجیتالی‌سازی تنها نمانند. تنها در این صورت است که می‌توانند از فرصت‌های خود به طور کامل استفاده کنند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.