about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

اولین ماهواره‌های 5G و 6G جهان با موفقیت راه‌اندازی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در 3 فوریه امسال، غول مخابراتی چینی «China Mobile» اولین مجموعه از ماهواره‌های آزمایشی مدار پایین شبکه یکپارچه مدار زمینی 5G و 6G را به فضا پرتاب کرد.

کارشناسان معتقدند که «China Mobile 01 Star» اولین ماهواره آزمایشی جهان است که می‌تواند فناوری یکپارچه‌سازی مدار زمینی 5G را تأیید کند. ایستگاه پایه‌ای که حمل می‌کند می‌تواند از مزیت پوشش گسترده ماهواره برای انتقال سیگنال‌های 5G به مکان‌هایی استفاده کند که شبکه‌های زمینی نمی‌توانند پوشش دهند. ماهواره دیگر، «Star Core Verification Star»، اولین سیستم شبکه هسته ستاره‌ای را حمل می‌کند که با مفاهیم 6G طراحی شده است.

این سیستم آزمایشی 2 ستاره برای آزمایش فناوری ارتباطی یکپارچه مدار زمینی که ماهواره‌های مدار پایین را با شبکه‌های ارتباطی سیار زمینی ترکیب می‌کند، استفاده خواهد شد. این 2 ماهواره آزمایشی دارای ارتفاع مداری حدود 500 کیلومتر هستند. در مقایسه با ماهواره‌های زمینی ایستا در 36 هزار کیلومتری، آنها از مزایای تأخیر کم و نرخ انتقال داده بالا برخوردارند. توسعه ارتباطات شبکه ماهواره‌ای مدار پایین در مقیاس بزرگ می‌تواند به جبران کمبود پوشش شبکه‌های تلفن همراه زمینی و ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای با پهنای باند بالاتر در مناطق دورافتاده کمک کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد