about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اندونزی کارخانه مواد اولیه برای ساخت باتری های برقی را راه اندازی کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان،جوکو ویدودو، رئیس جمهور اندونزی ،کارخانه ای را که توسط کشور چین و سنگاپور ساخته شده است و مواد اولیه برای ساخت باتری های برقی تولید می کند را افتتاح کرد.

به گفته وزارت امور دریانوردی و سرمایه گذاری اندونزی در مرحله اول، این کشورها 478 میلیون دلار در کارخانه ای که 80 هزار تن مواد در سال تولید می کند، سرمایه گذاری کردند.

اندونزی با بهره گیری از منابع معدنی غنی خود، به ویژه نیکل که یک ماده مهم برای باتری می باشد، قصد دارد این باتری ها را برای ساخت خودروهای الکتریکی خود استفاده نماید. 

شرکت چینی بی تی آر (BTR) ساخت فاز دوم کارخانه مواد آنُدی را در سه ماهه چهارم امسال آغاز می کند تا ظرفیت آن دو برابر شود و به 160,000 تن در سال برسد.

مدیرعامل شرکت چینی بی تی آر (BTR) گفت :

299 میلیون دلار اضافی برای ساخت فاز دوم سرمایه‌گذاری خواهد شد که پس از تکمیل، اندونزی را در میان تولیدکنندگان بزرگ جهانی آنُد قرار می‌دهد.اندونزی به دومین تولیدکننده بزرگ فرامواد در جهان تبدیل خواهد شد و پس از چین در رتبه دوم قرار خواهد گرفت.

برنامه های اندونزی باعث شده تا برخی از سازندگان بزرگ باتری و خودروهای برقی از جمله گروه هیوندای موتور کره جنوبی و ال‌جی برای سرمایه‌گذاری در این کشور ترغیب شوند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.