about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نتایج یک مطالعه تازه نشان داده است که استفاده زیاد از فضای مجازی بر اعتیاد نوجوانان و جوانان به سیگار الکترونیک تاثیر بسزایی دارد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ یک مطالعه جدید نشان داده است که کودکان و جوانانی که زمان زیادی را صرف مرور اینستاگرام و تیک تاک می‌کنند، بیشتر از سیگار‌های الکترونیکی استعمال می‌کنند.

این مطالعه که در مجله Thorax منتشر شد، شامل داده‌های ۱۰۸۰۸ شرکت‌کننده بین ۱۰ تا ۲۵ سال در انگلیس بوده است.

این تجزیه و تحلیل نشان داد که ۰.۸ ٪ از کسانی که از سایت‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده نمی‌کنند٬ سیگار الکترونیکی می‌کشند و این درصد در بین کسانی که حدود یک تا سه ساعت در روز از آن استفاده می‌کنند به ۲.۴ ٪ افزایش می‌یابد. همچنین برای افرادی که ۴ تا ۶ ساعت در روز از سایت‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند به ۳.۸ درصد و برای افرادی که بیش از ۷ ساعت در روز به سایت‌های شبکه‌های اجتماعی معتاد هستند به ۴ درصد می‌رسد.

در مورد سیگار کشیدن منظم، ۲ ٪ از افرادی که از سایت‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده نمی‌کنند گزارش کردند که در حال حاضر سیگار می‌کشند، در مقابل افرادی که یک تا چهار ساعت در روز از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، ۹.۲ ٪ معتاد به این نوع سیگار هستند.

این میزان در افرادی که ۴ تا ۶ ساعت در روز از سایت‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کردند به ۱۲.۲ درصد می‌رسد و برای کسانی که ۷ ساعت یا بیشتر از سایت‌های اینترنتی استفاده می‌کردند به ۱۵.۷ درصد رسید.

محققان دانشکده بهداشت عمومی امپریال کالج لندن گفتند که شواهد قطعی وجود دارد که نشان می‌دهد شرکت‌های سیگار الکترونیکی از رسانه‌های اجتماعی برای بازاریابی محصولات خود استفاده می‌کنند. 

آن ها افزودند: شبکه‌های اجتماعی ممکن است از طریق تبلیغات مستقیم و هدفمند و استفاده از اینفلوئنسر‌هایی که توسط صنعت دخانیات پرداخت می‌شود، باعث استعمال سیگار و استفاده از سیگار الکترونیکی شوند. 

این مطالعه به شواهدی اضافه می‌کند که نشان می‌دهد تبلیغات آنلاین به افزایش احتمال تلاش کودکان برای استفاده از ویپینگ منجر می‌شود.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.