about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

قطر اعلام کرده است که در سال ۲۰۲۶ میزبان نخستین نمایشگاه بین‌المللی ربات و هوش مصنوعی خواهد بود؛ رویدادی که با هدف نمایش آخرین دستاوردهای فناورانه و تقویت جایگاه این کشور در اقتصاد دیجیتال منطقه برنامه‌ریزی شده.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، بر اساس اطلاعات منتشرشده، نخستین دوره نمایشگاه بین‌المللی ربات و هوش مصنوعی با عنوان ROBOTECH از ۲۷ تا ۲۹ اکتبر ۲۰۲۶ در شهر Doha برگزار می‌شود. این نمایشگاه با همکاری شرکت Stallion Group تدارک دیده شده و به‌عنوان اولین رویداد بین‌المللی تخصصی در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی در قطر شناخته می‌شود.

ROBOTECH 2026 قرار است بستری برای گردهمایی شرکت‌های فناور، استارتاپ‌ها، مراکز تحقیقاتی و سرمایه‌گذاران از کشورهای مختلف فراهم کند و تازه‌ترین نوآوری‌ها در زمینه ربات‌های صنعتی و خدماتی، هوش مصنوعی کاربردی، اتوماسیون، شهرهای هوشمند، سلامت دیجیتال و فناوری‌های آینده را به نمایش بگذارد. 

برگزارکنندگان این رویداد تأکید کرده‌اند که تمرکز اصلی نمایشگاه بر انتقال دانش، توسعه همکاری‌های بین‌المللی و ایجاد فرصت‌های تجاری در حوزه فناوری‌های پیشرفته خواهد بود.

تحلیلگران معتقدند برگزاری چنین نمایشگاهی می‌تواند نقش مهمی در تقویت اکوسیستم نوآوری قطر ایفا کند و این کشور را به یکی از بازیگران تأثیرگذار در عرصه رباتیک و هوش مصنوعی در منطقه خاورمیانه تبدیل کند.

ROBOTECH 2026 همچنین فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های فناورانه قطر و جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید در مسیر حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان به شمار می‌رود.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.