about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

متخصصان امنیت سایبری مرکز مدیریت راهبردی افتا موفق به شناسایی گروه هکری (APT) شدند که به زیرساخت‌های حیاتی کشور نفوذ کرده بودند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از مرکز مدیریت راهبردی افتا، این گروه هکری با نام APT۱۵ موفق شده بودند که در برخی از دستگاه‌ها و سازمان‌های دارای زیرساخت‌های حیاتی کشور، به اطلاعاتی دست یابند.

اقدام به موقع متخصصان امنیت سایبری مرکز مدیریت راهبردی افتا و مقابله با نفوذ هکران موجب قطع ارتباط آنان با زیرساخت‌های حیاتی ایران شده و سامانه‌های سایبری سازمان‌های هدف هکران، پاکسازی و امن سازی شده است.

گروه هکری APT۱۵ که نام اصلیش CloudComputating است و همچنین با نام‌های دیگری همچون BackdoorDiplomacy,Vixen Panda,Ke۳Chang,NICKEL نیز شناخته می‌شود، یک گروه تهدید دائمی پیشرفته است که در کمپین‌های جاسوسی سایبری پیشرفته دنیا فعالیت دارد و اهداف اصلی آن‌ها شامل سازمان‌های دولتی و دیپلماتیک در آمریکای شمالی و جنوبی، آفریقا و خاورمیانه است.

این گروه با استفاده از تکنیک‌هایی همچون: فیشینگ پیشرفته، مهندسی اجتماعی، بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌ها، استفاده از بدافزارهای سفارشی، جمع‌آوری اطلاعات، نقض زیرساخت‌های امنیتی و نظارت طولانی‌مدت ضمن ایجاد اختلال در سیستم‌ها یا ایجاد دسترسی‌های پنهان برای بهره‌برداری در آینده، به داده‌های حساس، ایمیل‌ها، یا اسناد مهم دسترسی می‌یابند.

این گروه هکری برای افشای اطلاعات حساس یا اجرای فایل‌های مخرب کاربران دستگاه‌ها و سازمان‌ها را فریب داده، نقاط ضعف امنیتی در نرم‌افزارهای سازمانی را شناسایی و از آنها سوءاستفاده کرده و برای دو زدن مکانیزم‌های امنیت سایبری از بدافزارهای منحصر به فردی استفاده می‌کنند.

هکران گروه APT۱۵ همچنین با حفظ حضور در سیستم‌های هدف و قربانی شده، بر فعالیت‌های سازمان‌ها و دستگاه‌ها نظارت مستمر دارند.

مرکز مدیریت راهبردی افتا همچنان مشغول شناسایی آلودگی‌های احتمالی درسازمان‌های دارای زیرساخت حیاتی کشور است و متخصصان این مرکز، تمام تلاش خود را خواهند کرد تا از اطلاعات سازمان‌ها و دستگاه‌های دارای زیر ساخت حیاتی مراقبت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.