about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

طبق ادعای اینستاگرام، دلیل مشکلات اخیر در این پلتفرم و همچنین شبکه‌ی اجتماعی تردز، ناظران انسانی بوده‌اند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ آدام موسری، مدیرعامل اینستاگرام درمورد مشکلات نظارتی در اینستاگرام و تردز که باعث قفل‌شدن اکانت‌ها، حذف پست‌ها و موارد دیگر شده بود، اعلام کرد دلیل این اتفاقات بازبین‌های انسانی بوده‌اند؛ درحالی‌که بسیاری از افراد تصور می‌کردند مشکل از سیستم‌های هوش مصنوعی باشد.

اینستاگرام می‌گوید ناظران انسانی محتوا در اینستاگرام و تردز، به‌دلیل نداشتن اطلاعات کافی درباره‌ی زمینه‌ی گفت‌وگوها، تصمیمات نادرستی گرفته‌اند. شرکت مذکور درحال رفع این مشکل است تا ناظران بتوانند تصمیمات دقیق‌تری بگیرند و از بروز اشتباهات مشابه جلوگیری شود.

با وجود توضیحات اینستاگرام، برخی کاربران همچنان با مشکلاتی مثل خطا در تشخیص سن و قفل‌شدن حساب‌هایشان دست‌وپتجه نرم می‌کنند. برخی اکانت‌ها حتی پس از ارسال مدارک شناسایی همچنان غیرفعال باقی مانده‌اند و اینستاگرام می‌گوید مشکلات در دست بررسی قرار دارند.

علاوه‌بر مسدود‌شدن حساب‌ها، برخی کاربران اینستاگرام با کاهش شدید تعاملات و کاهش نرخ رشد دنبال‌کنندگان مواجه شده‌اند. حتی برخی از اکانت‌های معروف از کاهش تعاملات خود در تردز خبر داده‌اند.

موسری می‌گوید اینستاگرام به‌دنبال ارائه‌ی تجربه‌ی کاربری بهتر برای کاربران است و از آن‌ها درخواست کرد به ارسال نظرات و بازخوردها ادامه دهند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/05 - 23:00- آسیب پذیری

هشدار درباره دو آسیب‌پذیری خطرناک در تجهیزات سیتریکس

دو آسیب‌پذیری روزصفر در «Citrix NetScaler ADC» و «Gateway» شناسایی شده که طبق گزارش‌ها در حملات واقعی مورد سوءاستفاده قرار گرفته‌اند.

هشدار
1405/07/05 - 16:25- اروپا

هشدار دانمارک درباره حملات سایبری احتمالی روسیه

دانمارک با تشدید سطح تهدید سایبری، نسبت به حملات احتمالی روسیه هشدار داد.

هوش
1405/07/05 - 16:08- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ابزار هکرها برای موج جدید حملات سایبری

کارشناسان معتقدند که هکرها حساب‌ها و سرورهای هوش مصنوعی را برای دامن زدن به رونق جدید جرایم سایبری می‌ربایند.