about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تراشه هوش مصنوعی جدید «بلک ول» شرکت انویدیا که تا کنون عرضه آن بارها به تاخیر افتاده، حالا با چالش داغ شدن سرورها روبرو است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، همین امر سبب شده برخی مشتریان نگران آن شوند که فرصت کافی برای راه اندازی و فعال کردن مراکز داده جدید نداشته باشند.

به گفته منابع آگاه، واحدهای پردازش گرافیکی «بلک ول» هنگام اتصال به یکدیگر در قفسه های سرور که برای نگهداری تا ۷۲ تراشه طراحی شده اند، بیش از حد داغ می شوند.

به گفته یکی از کارمندان انویدیا که روی این چالش فعالیت می کند و همچنین دیگر افراد آگاه، این تراشه ساز از تهیه کنندگان محصولاتش چند بار خواست طراحی قفسه سرورها را تغییر دهند تا مشکل داغ شدن بیش از حد برطرف شود.

در این میان سخنگوی شرکت در بیانیه ای اعلام کرد: انویدا مشغول همکاری با تهیه کنندگان سرویس ابررایانشی به عنوان بخشی مهم از تیم مهندسی و فرایند است. نسخه های مهندسی شده نرمال و مورد انتظار هستند.

انویدیا در ماهمارس از تراشه های بلک ول رونمایی و اعلام کرد این محصول را در سه ماهه دوم سال میلادی جاری ارسال می کند. اما بارگیری این محصولات بارها به تعویق افتاده و مشتریان بزرگی مانند متا پلتفرمز گوگل و مایکروسافت را با مشکل روبرو کرد.

انویدیا ادعا می‌کند که تراشه‌های هوش مصنوعی بلک‌ول قوی‌ترین تراشه‌های جهان هستند و توانی معادل ۲۰ پتافلاپس را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
یک
1405/07/21 - 18:29- آسیا

یک گروه هندو خواستار عدم فعالیت استارلینک در هند شد

یک گروه بانفوذ هندو در بحبوحه اختلاف میان ماسک و آمبانی، از هند خواست تا مانع فعالیت استارلینک شود.

رونمایی
1405/07/21 - 16:17- هوش مصنوعي

رونمایی اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه جدید سیری

اپل از محصولات جدید خانه هوشمند و نسخه به‌روزرسانی شده هوش مصنوعی سیری رونمایی می‌کند.

تشکیل
1405/07/21 - 15:34- هوش مصنوعي

تشکیل نهاد بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته

دانشمندان خواستار تشکیل نهادی بین‌المللی برای نظارت بر هوش مصنوعی پیشرفته شدند.