about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گوگل در حال افزودن قابلیتی امنیتی به اندروید از طریق آپدیت سرویس‌های گوگل پلی است

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ گوگل در حال افزودن قابلیتی امنیتی به اندروید از طریق آپدیت سرویس‌های گوگل پلی است که دستگاه‌های اندرویدی (گوشی و تبلت) را در صورتی که برای سه روز متوالی قفل باقی بمانند، به‌طور خودکار ری‌استارت می‌کند تا با بازگرداندن به حالت رمزنگاری شده اولیه، امنیت داده‌ها را تقویت کند.

گوگل با جدیدترین به‌روزرسانی سرویس‌های گوگل پلی، ویژگی امنیتی جدیدی را برای اندروید معرفی کرده است که دستگاه‌هایی را که برای ۳ روز متوالی قفل بوده‌اند به‌طور خودکار راه‌اندازی مجدد می‌کند.

در یادداشت‌های انتشار نسخه 25.14 Google Play Services، در بخش امنیت و حریم خصوصی آمده است:

با این ویژگی، دستگاه شما در صورتی که برای ۳ روز متوالی قفل باشد، به طور خودکار راه‌اندازی مجدد می‌شود.

این قابلیت شامل تبلت‌ها نیز می‌شود، اما دسته‌بندی‌های دیگر مانند خودرو ، برنامه کامپیوترPlay Games ویندوز، تلویزیون و دستگاه‌های پوشیدنی از این قاعده مستثنی هستند. بنابراین، اگر بیش از ۷۲ ساعت از تلفن یا تبلت خود استفاده نکنید و دستگاه قفل بماند، یک راه‌اندازی مجدد خودکار رخ خواهد داد.

راه‌اندازی مجدد چگونه به امنیت گوشی کمک می‌کند؟

راه‌اندازی مجدد دستگاه، آن را به حالت پیش از اولین بازگشایی قفل یا BFU بازمی‌گرداند. در این حالت، داده‌ها رمزنگاری شده‌اند و دسترسی به آن‌ها دشوارتر است، زیرا هنوز رمز عبور یا پترن خود را وارد نکرده‌اید و روش‌های ورود بیومتریک مانند اثر انگشت یا تشخیص چهره نیز فعال نیستند.

این اقدام امنیتی جدید نیست؛ سیستم‌عامل GrapheneOS پیش از این قابلیتی مشابه با قابلیت تنظیم زمان (پیش‌فرض ۱۸ ساعت، قابل تغییر بین ۱۰ دقیقه تا ۷۲ ساعت) ارائه کرده بود. همچنین اپل سال گذشته با iOS 18.1 ویژگی مشابهی را به آیفون‌ها افزود.

زمان‌بندی و نحوه انتشار

برنامه Google Play Services نسخه 25.14 طی هفته آینده منتشر خواهد شد. با این حال، ممکن است چند هفته دیگر طول بکشد تا قابلیت راه‌اندازی مجدد خودکار اندروید برای کاربران فعال شود. با توجه به ماهیت سرویس‌های گوگل پلی، انتظار می‌رود اکثر دستگاه‌های اندرویدی موجود در بازار بدون نیاز به به‌روزرسانی کامل سیستم‌عامل، این ویژگی امنیتی جدید را دریافت کنند.

گوگل هنوز جزئیات بیشتری، از جمله اینکه کدام نسخه‌های اندروید پشتیبانی می‌شوند یا آیا تنظیمات قابل کنترلی برای کاربر وجود خواهد داشت، منتشر نکرده است.

موضوع:

تازه ترین ها
شکایت
1405/07/01 - 18:00- آمریکا

شکایت سانفرانسیسکو علیه ترامپ مدیا

سانفرانسیسکو از ترامپ مدیا شکایت کرده و مدعی شده است که دسترسی زودهنگام تروث اِی‌پی‌آی به پست‌ها، قانون رقابت ناعادلانه را نقض می‌کند.

تأسیس
1405/07/01 - 17:27- آمریکا

تأسیس مرکز دفاع اطلاعاتی توسط بریتانیا

نخست‌وزیر بریتانیا، طی سخنرانی خود در مجمع‌عمومی سازمان ملل متحد اعلام کرد که بریتانیا یک مرکز ملی دفاع اطلاعاتی تأسیس خواهد کرد.

پیشنهاد
1405/07/01 - 16:46- اروپا

پیشنهاد تشکیل اتحادیه طیف فرکانسی برای تأمین بودجه اتحادیه اروپا

یونان پیشنهاد تشکیل اتحادیه طیف فرکانسی اروپا را برای تأمین میلیاردها یورو بودجه اتحادیه اروپا از طریق فناوری موبایل نسل ششم مطرح کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.