about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

ارتش کره جنوبی اعلام کرد که از چهارشنبه تمرین مشترک سه‌جانبه‌ای با ایالات متحده و ژاپن برگزار خواهد کرد که شامل هواپیماهای جنگنده و هواپیماهای گشتی دریایی و همچنین ناو هواپیمابر هسته‌ای یو اس اس جورج واشنگتن ایالات متحده می‌شود.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این تمرین تحت عنوان فریدام اج (Freedom Edge) به عنوان پاسخی به تهدیداتی که ارتش کره جنوبی از سوی کره شمالی اعلام کرده است برگزار می‌شود.

کره شمالی اخیراً آزمایش موشکی بین‌قاره‌ای انجام داد که باعث محکومیت سئول، توکیو و واشنگتن شد.

این تمرین هم‌زمان با اعلام وزارت امور خارجه ایالات متحده است که اعلام کرد نیروهای کره شمالی وارد عملیات جنگی در جنگ روسیه با اوکراین شده‌اند.

این تمرین شامل هواپیماهای جنگنده و هواپیماهای گشتی دریایی کره جنوبی و ژاپن و همچنین یو اس اس جورج واشنگتن (USS George Washington) خواهد بود.

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی (JCS) این موضوع را در بیانیه‌ای اعلام کرد.

این تمرین سه‌جانبه پس از اولین دور از تمرینات که اوایل امسال برگزار شد، دنبال می‌شود.

در آن زمان رهبران سه کشور در نشستی در سال 2023 توافق کردند که تمرینات سالانه برگزار کنند.

پیونگ یانگ از مدت‌ها پیش تمرینات مشترک بین کره جنوبی و ایالات متحده را محکوم کرده و آن‌ها را به‌عنوان تمرین برای حمله به خاک خود می‌داند.

طبق گفته‌های ستاد مشترک ارتش کره جنوبی، این تمرین سه‌جانبه همچنین شامل آموزش دفاع موشکی دریایی و آموزش دفاع سایبری خواهد بود.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد