about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد که اسپانیا به ائتلاف فناوری اطلاعات برای اوکراین در راستای کمک به امنیت سایبری و دیجیتالی‌سازی این کشور پیوسته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در چارچوب نشست گروه تماس دفاعی اوکراین در قالب رامشتاین، اسپانیا اعلامیه‌ای را امضا کرد و بدین ترتیب به ائتلاف فناوری اطلاعات برای اوکراین پیوست.

وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد که این سیزدهمین کشور شریک است که بخشی از گروه ویژه برای حمایت از اوکراین در زمینه فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت سایبری است.

کاترینا چرنورنکو (Kateryna Chernohorenko)، معاون وزیر دفاع در امور توسعه و تحولات دیجیتال و دیجیتالی‌سازی اوکراین، گفت :

«ما از دولت و مردم اسپانیا برای حمایت سیستماتیک از اوکراین تشکر می‌کنیم. پیوستن به ائتلاف فناوری اطلاعات خبر بسیار خوبی است، همانطور که کشورهای بیشتری به دنبال کمک به اوکراین هستند تا فناوری‌تر شود و همه فرصت‌ها را برای استقرار هر گونه راه‌حل دیجیتالی دارند. این کار نتایج ملموسی برای ارتش اوکراین به همراه خواهد داشت.»

وزارت دفاع اوکراین یادآور شد که ائتلاف فناوری اطلاعات برای اوکراین گروه ویژه‌ای از دولت‌ها را در گروه تماس دفاعی اوکراین تحت رهبری استونی و لوکزامبورگ گرد هم آورد.

تمرکز این ائتلاف بر ارائه پشتیبانی از وزارت دفاع و نیروهای مسلح کی‌یف در زمینه فناوری اطلاعات، ارتباطات و امنیت سایبری است. در چارچوب ائتلاف فناوری اطلاعات، کمک‌های مالی و مادی به ارزش بیش از 70 میلیون یورو جمع‌آوری شده است.

منبع:

تازه ترین ها
گوگل
1404/02/13 - 07:57- سایرفناوری ها

گوگل پلی نیمی از اپلیکیشن‌ های خود را از دست داده است

تطبق تحلیل شرکت Appfigures، گوگل پلی از ابتدای سال گذشته تاکنون 1.8 میلیون اپلیکیشن‌ را از دست داده است.

کمک
1404/02/13 - 07:55- سایرفناوری ها

کمک حقوقی مرکز ملی فضای مجازی به دستگاه‌ها برای تکمیل سند راهبردی

معاون حقوقی مرکز ملی فضای مجازی گفت: مهم‌ترین مسئله در اجرای اسناد راهبردی، ضمانت اجرایی آنهاست؛ به همین دلیل این ضمانت در سه ساحت پیش‌بینی شده است.

تحول‌آفرینی
1404/02/13 - 07:50- هوش مصنوعي

تحول‌آفرینی هوش مصنوعی نیازمند سیاست‌گذاری هوشمندانه است

دیبر سابق شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پیامدهای گسترده فناوری‌های نوین بر ساختارهای اجتماعی، بر لزوم سرمایه‌گذاری کلان، تقویت زیرساخت‌های داده‌ای و ایجاد نهاد راهبردی برای حکمرانی هوش مصنوعی تأکید کرد .