about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سرویس امنیت الکترونیک آذربایجان اعلام کرد که استراتژی امنیت سایبری این کشور به نقاط عطف مهمی دست یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ الوین شاهوِردیف (Elvin Shahverdiyev)، معاون سرویس امنیت الکترونیکی آذربایجان، اعلام کرد که استراتژی اطلاعات و امنیت سایبری این کشور برای سال‌های 2023-2027 با موفقیت در حال پیشرفت است و پیشرفت‌های چشمگیری در تقویت زیرساخت‌های دیجیتال و تاب‌آوری کشور در برابر تهدیدات سایبری حاصل شده است.

به گفته «Caliber.Az» در رسانه‌های محلی، شاهوِردیف در جریان مجمع امنیت سایبری جوانان در باکو، بر تلاش‌های مداوم با همکاری سازمان‌های مختلف دولتی، از جمله وزارت توسعه دیجیتال و حمل و نقل، برای تقویت اقدامات امنیت سایبری کشور تأکید کرد.

وی افزود که امنیت سایبری نه تنها برای توسعه فناوری، بلکه برای تضمین ثبات اقتصادی و اجتماعی نیز از اهمیت استراتژیک برخوردار است و جوانان، به عنوان رهبران فناوری آینده، نقش مهمی در شکل‌دهی به آینده امنیت سایبری دارند. او خاطرنشان کرد که آموزش در زمینه امنیت سایبری ضروری است، به ویژه با توجه به اینکه تهدیدات سایبری همچنان در حال تکامل هستند.

یکی از تهدیدات اصلی شناسایی شده، تأثیر اقتصادی جهانی حملات باج‌افزاری بود که بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ بیش از ۳۰ میلیارد دلار خسارت در سراسر جهان ایجاد کرده است. شاهوِردیف هشدار داد که توسعه سریع هوش مصنوعی نیز خطرات جدیدی را به همراه دارد، به ویژه با محتوای دیپ‌فیک که به راه‌حل‌های فنی و استراتژیک نیاز دارد.

این مقام آذربایجانی در پایان عنوان کرد:

«امنیت به یک مسئله اجتماعی گسترده‌تر و نه فقط یک چالش فناوری تبدیل شده است. امنیت در حال تبدیل شدن به یک موضوع تاب‌آوری کلی جامعه است و آماده‌سازی جوانان در این زمینه کلید پایداری بلندمدت دولت به شمار می‌رود.»

در ماه آوریل سال جاری، باکو میزبان انجمن امنیت سایبری جوانان ۲۰۲۵ بود، رویدادی مهم با هدف افزایش سواد دیجیتال و ارتقای آگاهی امنیت سایبری در میان جوانان.

این انجمن با حمایت بنیاد جوانان آذربایجان، سرویس امنیت الکترونیکی تحت نظر وزارت توسعه و حمل و نقل دیجیتال، سرویس دولتی ویژه ارتباطات و امنیت اطلاعات، مرکز امنیت سایبری آذربایجان و اتحادیه سازمان‌های جوانان دانشجویی آذربایجان برگزار شد و شامل مجموعه‌ای از میزگردها به رهبری متخصصان حوزه امنیت سایبری بود. جلسات شامل مباحث مهمی مانند «هوش مصنوعی و عامل انسانی: تغییرات و خطرات جدید در امنیت سایبری» و «امنیت سایبری: رویکردهای نوآورانه برای برنامه‌نویسی و حفاظت از داده‌ها» بود.

هدف اصلی این انجمن افزایش سواد دیجیتالی در بین جوانان، القای فرهنگ امنیت سایبری و معرفی آخرین پیشرفت‌های فناوری در این زمینه بود. علاوه بر این، این رویداد با هدف کمک به تقویت زیرساخت‌های امنیت سایبری ملی آذربایجان، افزایش دانش و مهارت‌های مرتبط با دفاع سایبری و تقویت یک اکوسیستم ملی مقاوم در برابر امنیت سایبری برگزار شد.

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.