about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ترامپ اظهار داشت که شرکت‌ها باید برای استقبال جوامع محلی از مراکز داده، به مردم سود سهام بپردازند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، اظهار داشت که اگر شرکت‌های سازنده مراکز داده می‌خواهند پروژه‌هایشان در جوامع محلی مورد استقبال قرار گیرد، باید سهمی از منافع (سود) را به آن جوامع پرداخت کنند.

ترامپ طی پستی در رسانه اجتماعی تروث‌سوشال (Truth Social) نوشت: 

من این روند را به‌دقت زیر نظر داشته‌ام؛ مراکز داده‌ای که در یک منطقه خاص بسیار نامحبوب بودند، پس از دستیابی به یک توافق مالی، به‌شدت مورد استقبال و محبوبیت قرار گرفتند.

مراکز داده‌ای که به ظهور هوش مصنوعی دامن می‌زنند، باتوجه‌به مقادیر بالای آب و برق موردنیازشان، به یک نقطه اشتعال سیاسی در جوامع سراسر کشور تبدیل شده‌اند و مخالفان، رأی‌دهندگان را از هر طیف ایدئولوژیکی متحد می‌کنند.

Paragraphs
546768797

دولت ترامپ که توسعه سریع هوش مصنوعی را برای رقابت با چین در اولویت قرار داده، به تغییر نگرش رأی‌دهندگان نیز توجه نشان داده است.

ترامپ در پست خود نوشت: 

من دستور داده‌ام که مراکز داده جدید و بزرگ که در برخی موارد عظیم هستند، برق موردنیاز خود را تولید کنند و مازاد آن را به جامعه محلی یا شبکه برق تحویل دهند یا بفروشند.

ترامپ در ماه فوریه گفته بود که شرکت‌های بزرگ فناوری باید برای مراکز داده خود نیروگاه اختصاصی بسازند تا از مصرف‌کنندگان در برابر افزایش هزینه‌های برق محافظت شود.

شرکت بزرگ هوش مصنوعی آنتروپیک (Anthropic) و ایلان ماسک نیز در روزهای اخیر طرح‌هایی را برای سهیم‌کردن دیگران در منافع حاصل از رونق هوش مصنوعی ارائه کرده‌اند.

سازنده مدل‌های کلود (Claude) در پایان هفته اعلام کرد که ۵ درصد از سهام خود را به صندوق جدیدی باهدف منافع عمومی اختصاص می‌دهد؛ در همین حال، ایلان ماسک نیز روز دوشنبه متعهد شد که به هر کودکی در آمریکا یک سهم از شرکت اسپیس‌اکس (SpaceX) بدهد. او با مطرح‌کردن این ایده، از چنین توزیع‌های مستقیمی دفاع کرد، آن هم در شرایطی که این حوزه نوظهور با نظارت و موشکافی افکار عمومی مواجه است.

979797

منبع:

تازه ترین ها
لینک‌های
1405/07/29 - 13:29- تروریسم سایبری

لینک‌های جعلی برنامه جهانی غذا برای هدف قرار دادن غیرنظامیان غزه

رژیم صهیونیستی از لینک‌های جعلی برنامه جهانی غذا برای هدف قرار دادن غیرنظامیان غزه استفاده می‌کند.

عدم
1405/07/29 - 13:29- اروپا

عدم دسترسی به وب‌سایت‌ها به دلیل وجود نقص‌های امنیتی

یک نهاد سایبری هشدار داد که برخی وب‌سایت‌ها ممکن است به دلیل وجود نقص‌های امنیتی بحرانی، از دسترس خارج شوند.

ادعای
1405/07/29 - 13:18- آسیا

ادعای امارات مبنی بر خنثی‌سازی ۷۵۰ هزار حمله سایبری علیه بخش‌های حیاتی

ادعای امارات مبنی بر خنثی‌سازی ۷۵۰ هزار حمله سایبری علیه بخش‌های حیاتی