about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ترندفورس پیش‌بینی می‌کند قیمت تراشه‌ها در سه‌ماهه اول امسال نسبت به سه‌ماهه قبل ۹۰ تا ۹۵ درصد افزایش یابد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، مؤسسه ترندفورس (TrendForce) محقق بازار، اعلام کرد که پیش‌بینی‌های خود از قیمت تراشه را افزایش داده و انتظار دارد قیمت قراردادهای حافظه با دسترسی تصادفی پویا (DRAM) معمولی در ماه ژانویه تا ماه مارس امسال، نسبت به سه ماه پایانی سال ۲۰۲۵، ۹۰ تا ۹۵ درصد افزایش یابد. 

این مؤسسه پیش‌ازاین رشد قیمت حافظه با دسترسی تصادفی پویا را برای سه‌ماهه اول ۵۵ تا ۶۰ درصد تخمین زده بود.

ترندفورس در بیانیه‌ای اعلام کرد: 

تقاضای مداوم برای هوش مصنوعی و مراکز داده در سه‌ماهه اول سال 2026، عدم تعادل عرضه و تقاضای جهانی حافظه را بدتر می‌کند و در نتیجه قدرت قیمت‌گذاری تأمین‌کنندگان را افزایش می‌دهد.

تحلیلگران اعلام کردند که گسترش جهانی مراکز داده برای تأمین انرژی مدل‌های هوش مصنوعی، به افزایش تقاضا برای تراشه‌های حافظه پیشرفته با سرعت بالا منجر شده و باعث شده است که سازندگان تراشه توجه کمتری به نیمه‌رساناهای ارزان‌تر مورداستفاده در لوازم الکترونیکی مصرفی داشته باشند. این امر باعث کمبود تراشه‌های حافظه با دسترسی تصادفی پویا (DRAM) شده است که در همه محصولات از خودروها گرفته تا رایانه‌ها برای ذخیره موقت داده‌ها استفاده می‌شوند. 

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.