about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

اولین نشست پیگیری اجرایی‌سازی سند «برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی» با حضور نمایندگان دستگاه‌های مسئول در سند در مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، اولین نشست پیگیری اجرایی‌سازی سند «برنامه جامع ترویج و ارتقای سواد فضای مجازی» با حضور نمایندگان دستگاه‌های مسئول در سند در مرکز ملی فضای مجازی برگزار شد.در این نشست، حجت‌الاسلام‌ محمدمهدی تجریشی معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی طی سخنانی با بیان اینکه این سند یکی از اقدامات سند راهبردی کشور است تا یک نظام جامع در ۳۴ بند درباره مأموریت‌های فضای مجازی داشته باشیم، گفت: سند سواد فضای مجازی مرتبط با مسائل محتوایی است که پیش‌نویس آن را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری مرکز ملی فضای مجازی تهیه و پس از طی مراحل قانونی و تصویب در کمیسیون عالی ارتقای محتوای فضای مجازی کشور به دستگاه‌های مسئول ابلاغ شده است که درباره فرایند اجرایی آن باید همفکری کنیم.معاون امور محتوای مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه تلاش ما در سند سواد فضای مجازی کمک به افزایش توانایی مردم برای زیست بهتر است، اظهار داشت: ما نسبت به دیگر کشورها بیشتر تحت هجمه دشمنان هستیم و به‌عنوان دستگاه حاکمیتی وظایفی در خصوص توانمندسازی مردم در این فضا داریم و مطالعات نشان می‌دهد ما نسبت به کشورهای دیگر در این حوزه عقب‌تر هستیم.وی افزود: ما در فضای مجازی هم باید کمک کنیم زیست مردم شایستگی یک زیست سالم و بومی را داشته باشد و آن را تقویت کنیم؛ همچنین در فضای مجازی آسیب‌هایی مثل کلاهبرداری و یا تعرض به حریم خصوصی وجود دارد و در برابر این آسیب‌ها نیازمند سپری هستیم تا از مردم حفاظت کرده و این مشکلات به حداقل برسد.

تجریشی با بیان اینکه در این سند، بخش اقدامات را شاخص‌گذاری کمی و کیفی کردیم، اظهار داشت: ما برخلاف گذشته که صرفاً یک سری مأموریت‌ها به دستگاه‌ها واگذار می‌شد تلاش کردیم تا با سنجش گذاری توانایی ارزیابی شاخص‌ها را داشته باشیم و بعد از گذشت مثلاً دو سال بررسی کنیم و ببینیم آیا اهداف این سند درست پیش رفته است یا خیر.گفتنی است؛ در ادامه این نشست، سایر نمایندگان دستگاه‌ها پیشنهادات خود را در خصوص استفاده از ظرفیت‌های عمومی مردم و مدل‌های جمع‌سپاری، تلاش برای تولید محتواهای جدید و قابل‌رقابت با تولیدات دشمن، لزوم پیگیری نحوه اجرای سند و پاسخگو بودن نسبت به اهداف سند، تدوین مدل شایسته برای زیست فضای مجازی و طراحی دوره‌های آموزشی متناسب با آن، توجه به تحول بازار کار در سال‌های آینده با توسعه هوش مصنوعی و نیاز به طرح ویژه و ضربتی برای بازپروری نیروی کار، توجه به بخش خصوصی و تنظیم گران بخشی در سند توجه به‌تناسب بودجه و امکانات دستگاه‌ها در اجرای سند، تعیین متولی اجرای سند در هر دستگاه و کمک به نگارش دستورالعمل اجرایی آن توجه به زیرساخت‌های فناوری در کشور و همچنین تقویت سکوهای داخلی و همکاری با وزارت بهداشت در راستای توجه به‌سلامت روان مردم در فضای مجازی ارایه کردند.

در این نشست نمایندگانی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت علوم و تحقیقات، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اداری و استخدامی، وزارت کشور، شورای اطلاع رسانی دولت، سازمان تبلیغات اسلامی، مدیریت حوزه های علمیه، سازمان صدا و سیما، فرماندهی نیروی انتظامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت ورزش و جوانان و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حضور داشتند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.