about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

اشتراک جدید اسپاتیفای با قابلیت‌های همچون ریمیکس آهنگ‌ها از خواننده‌های مختلف و امکان فروش بلیط در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ درآمد حاصل از اشتراک پریمیوم اسپاتیفای برای این شرکت راضی‌کننده نبوده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که اسپاتیفای روی اشتراکی گران‌تر کار می‌کند که امکانات بیشتری در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

اشتراک جدید با نام «موزیک پرو»، احتمالاً اواخر امسال از راه می‌رسد و تا ۵٫۹۹ دلار در ماه علاوه‌بر طرح فعلی مشترکان هزینه داشته باشد. منابع آگاه اعلام کرده‌اند که اسپاتیفای در حال نهایی‌کردن جزئیات است و هنوز قیمت و زمان انتشار آن را مشخص نکرده‌اند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که موزیک پرو می‌تواند صدای باکیفیت‌تر و ویژگی ریمیکس مبتنی‌بر هوش مصنوعی برای «ترکیب آهنگ‌ها از هنرمندان مختلف» را به مشترکان ارائه دهد.

اسپاتیفای در حال آزمایش‌ روش‌هایی برای مشترکان موزیک پرو برای فروش بلیط کنسرت همراه با مزایای مانند پیش‌فروش یا صندلی‌های بهتر است. این شرکت قصد دارد که طرح جدید را قدم‌به‌‌قدم راه‌اندازی کند و با گذشت زمان، امکانات و ابزارهای جدیدی بیشتری را معرفی می‌کند.

قیمت اشتراک جدید اسپاتیفای هنوز مشخص نشده است؛ اما قیمت آن ممکن است بسته مناطق جغرافیایی متفاوت باشد.

اسپاتیفای برای ارائه‌ی قابلیت فروش بلیط در اشتراک موزیک پرو، در حال مذاکره با چندین برگزارکننده و فروشنده بلیط و شرکت‌های موسیقی است.


 

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.