about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

رادیو گرتسرید، یک ایستگاه محلی در آلمان، پس از حمله باج‌افزاری که باعث شد این ایستگاه به پخش موسیقی از نسخه‌های پشتیبان اضطراری بپردازد، به حملات ناشناس از روسیه اشاره کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این حمله جدیدترین موردی است که یک سازمان آلمانی را مختل کرده است و دفتر فدرال امنیت اطلاعات آلمان (BSI) هشدار داد:

استخراج پول از شرکت‌ها و نهادهای عمومی از طریق باج‌افزار سریع‌ترین حوزه در حال رشد جرم‌های سایبری است و اکنون یک مشکل عمده به شمار می‌رود.

طبق بیانیه‌ای که در وب‌سایت رادیو گرتسرید منتشر شده، حمله سایبری در شب یکشنبه اتفاق افتاده و هکرها تمام فایل‌های موسیقی را رمزگذاری کرده و از ایستگاه درخواست باج زیادی کرده‌اند.

این ایستگاه رادیویی که در شهر گرتسرید در بایرن مستقر است، اعلام کرد که هیئت مدیره و یک گروه داوطلب محلی در حال تلاش برای یافتن راه‌حل هستند.

تا بعدازظهر دوشنبه به وقت محلی، این ایستگاه در حال پخش موسیقی از آنچه که «نوار اضطراری» نامیده شده، بود.

این ایستگاه افزود:

ویرایشگران موسیقی ما در حال صادر کردن فهرست‌های موسیقی و هر چیزی هستند که هنوز می‌توان نجات داد. سپس باید تمام سیستم‌های خود را دوباره نصب کنیم.

این ایستگاه هشدار داد که اختلال ممکن است تا نیمه هفته ادامه یابد.

حملات باج‌افزاری در سراسر بخش‌های زیادی از دنیای غرب ادامه دارد و مقامات پلیس بر این باورند که بسیاری از بزرگ‌ترین طرح‌ها ارتباط زیادی با روسیه دارند.

حملات عمدتاً فرصت‌طلبانه هستند و بر سازمان‌ها بدون توجه به بخش آن‌ها تأثیر می‌گذارند و بارها به ایستگاه‌های رادیویی ضربه زده‌اند.

اوایل امسال، پخش‌کننده عمومی سان فرانسیسکو، KQED، از این شکایت کرد که یک حمله باعث شده است که آن‌ها از نظر فناوری ۲۰ سال به عقب برگردند.

آلمان به‌ویژه در دو سال گذشته با افزایش حملات باج‌افزاری مواجه شده است، با تأیید اختلالات اخیر از سوی یک شرکت پایگاه‌داده، چندین دانشگاه و یک اپراتور بیمارستان.

دفتر فدرال امنیت اطلاعات آلمان در پایان عنوان کرد:

باج‌افزار یکی از بزرگ‌ترین تهدیدات عملیاتی برای امنیت سایبری است. کیفیت حملات به طور مداوم در حال افزایش است.
 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد