about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

گوگل علی‌رغم نگرانی‌ها، آیین‌نامه هوش مصنوعی اتحادیه اروپا را امضا می‌کند.

 به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، رئیس امور جهانی گوگل، در یک پست وبلاگی اعلام کرد که این شرکت، آیین‌نامه اتحادیه اروپا را امضا خواهد کرد که هدف آن کمک به شرکت‌ها برای رعایت قوانین هوش مصنوعی این اتحادیه است.

این آیین‌نامه داوطلبانه که توسط ۱۳ متخصص مستقل تهیه شده است، باهدف ارائه اطمینان قانونی به امضاکنندگان در مورد چگونگی رعایت الزامات قانون هوش مصنوعی (AI Act) مانند انتشار خلاصه‌ای از محتوای مورداستفاده برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی عمومی و رعایت قانون حق چاپ اتحادیه اروپا تدوین شده است.

 کنت واکر که مدیر ارشد حقوقی آلفابت نیز هست، در این پست وبلاگی گفت: 

 ما این کار را با این امید انجام می‌دهیم که این قانون، در صورت اجرا، دسترسی شهروندان و مشاغل اروپایی را به ابزارهای هوش مصنوعی امن و درجه یک، به‌محض در دسترس قرارگرفتن، ارتقا دهد.

 بااین‌حال، او افزود که گوگل نگران است که قانون هوش مصنوعی و آیین‌نامه اجرایی آن، توسعه و استقرار هوش مصنوعی در اروپا را کُند کند.

 واکر در ادامه افزود: 

 به طور خاص، خروج از قانون حق چاپ اتحادیه اروپا، اقداماتی که روند تأیید را کُند می‌کند، یا الزاماتی که اسرار تجاری را افشا می‌کند، می‌تواند توسعه و استقرار مدل‌های اروپایی را کُند کند و به رقابت‌پذیری اروپا آسیب برساند.

 برد اسمیت، رئیس مایکروسافت، اوایل این ماه اعلام کرد که احتمالاً این کد را امضا خواهد کرد، درحالی‌که شرکت متا از انجام این کار خودداری و به عدم قطعیت‌های قانونی برای توسعه‌دهندگان مدل اشاره کرد.

 اتحادیه اروپا در تلاشی برای تعیین یک معیار جهانی بالقوه برای فناوری مورداستفاده در تجارت و زندگی روزمره که تحت سلطه ایالات متحده و چین است، حفاظ‌هایی را برای استفاده از هوش مصنوعی وضع کرد.

 

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.