پای اسکن چهره به دیسکورد باز شد
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دیسکورد (Discord) اکنون در حال آزمایش یک سیستم تأیید سن جدید است که افراد را ملزم میکند شناسه خود را برای تأیید سن خود ارسال کنند. این آزمایشی است که در استرالیا و بریتانیا برگزار میشود.
در حال حاضر، نهادهای دولتی به طور شبانهروزی تلاش میکنند تا کودکان را از دسترسی به محتوای خاص در اینترنت جلوگیری کنند. این امر میتواند کار را برای بزرگسالان متمرکز بر حریم خصوصی سختتر کند. برخی سایتها از افراد میخواهند که فقط برای استفاده از خدمات خود، شناسه و تصویر چهره خود را آپلود کنند.
دیسکورد، پلتفرمی که میتواند میزبان همه نوع محتوایی باشد، ممکن است برای آزمایش اخیر خود با واکنشهایی مواجه شود.
چندین کاربر دیسکورد هنگامی که سعی کردند به محتوای خاصی دسترسی پیدا کنند چیز بسیار تکان دهندهای را کشف کردند. آنها دریافتند که برنامه از آنها خواسته سن خود را تأیید کنند.
برنامه این کار را به 2 روش انجام میدهد: ابتدا دیسکورد برای اسکن چهره کاربر، دسترسی دوربین را درخواست میکند. در غیر این صورت، کاربر میتواند تصویر شناسه خود را آپلود کند. اگر کاربران سعی کنند به مطالب غیراخلاقی جنسی دسترسی پیدا کنند یا فیلترهایی را تغییر دهند که محتوای غیراخلاقی جنسی را از بین میبرد، درخواست تأیید سن خود را دریافت میکنند.
دیسکورد گفت که فعلاً در حال آزمایش این ویژگی در بریتانیا و استرالیا است، بنابراین فقط تعداد کمی از مردم این ویژگی را مشاهده میکنند و هدف از آن، اجرای قوانین سختگیرانه ایمنی آنلاین برای جلوگیری از دسترسی کاربران زیر ۱۶ سال به محتوای نامناسب است. شرکت این کار را برای پیروی از قوانین جدید در هر 2 منطقه انجام میدهد تا از دیدن محتوای نامناسب کودکان جلوگیری کند. هر 2 کشور دسترسی کودکان به مطالب مستهجن و رسانههای اجتماعی را محدود کردهاند.
مدیریت اسکن چهره توسط دیسکورد
دیسکورد اعلام کرد که اسکنهای صورت توسط شرکت یا هیچ فروشنده شخص ثالثی ذخیره نمیشود. همه اسکنها روی تلفن انجام و پردازش میشوند و هرگز به ابر ارسال نمیشوند.
این تا حدودی اطمینانبخش به نظر میرسد، اما پس از اینکه شرکتهای بیشماری در گذشته دروغ گفتهاند، سخت است که آن را بهعنوان ارزش اسمی در نظر گرفت.
شرکت ادعا کرد که فرآیند تأیید سن تنها یکبار انجام میشود و هیچگونه اطلاعات بیومتریک یا مدارک شناسایی ذخیره نمیشود. در صورتی که کاربری به اشتباه زیر سن تشخیص داده شود، امکان بررسی مجدد یا تأیید دستی فراهم است.