about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام، در واکنش به گزارشی از یک روزنامه فرانسوی که مدعی شده بود بازداشت موقت او در تابستان گذشته باعث تمکین تلگرام به قوانین اتحادیه اروپا شده، این ادعا را «نادرست» خواند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ پاول دوروف، مدیرعامل تلگرام، در واکنش به گزارشی از یک روزنامه فرانسوی که مدعی شده بود بازداشت موقت او در تابستان گذشته باعث تمکین تلگرام به قوانین اتحادیه اروپا شده، این ادعا را «نادرست» خواند. او تأکید کرد که تلگرام همواره با مقررات اتحادیه اروپا مطابقت داشته و نیازی به فشار خارجی برای اجرای قانون نداشته است.

دوروف در توضیح بیشتر نوشت که اتفاقاً پس از حادثه تابستان گذشته، این پلیس فرانسه بود که سرانجام روش قانونی درخواست اطلاعات را مطابق با قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا (DSA) رعایت کرد. به گفته او، از آن زمان دادگاه‌های فرانسوی موفق شده‌اند اطلاعات مربوط به آی‌پی مظنونان مجرم را به‌صورت رسمی از تلگرام دریافت کنند.

مدیرعامل تلگرام افزود که اطلاعات مربوط به روش قانونی تعامل با این پلتفرم سال‌ها پیش در وب‌سایت تلگرام، اپلیکیشن‌ها و حتی از طریق جستجوی ساده در گوگل قابل دسترس بوده است. او تأکید کرد که مشخص نیست چرا مقام‌های فرانسوی پیش از این، روند تعریف‌شده توسط قوانین اتحادیه را نادیده گرفته‌اند. دوروف در پایان یادآور شد: «تلگرام دومین پیام‌رسان محبوب جهان است و سالانه میلیون‌ها دلار برای تطبیق با قوانین کشورها هزینه می‌کند – به‌ویژه در اروپا، که حتی پیش از لازم‌الاجرا شدن قوانین، آمادگی برای رعایت آن‌ها را آغاز می‌کنیم.»

موضوع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

هشدار
1404/02/11 - 20:22- آسیب پذیری

هشدار امارات برای به‌روزرسانی مرورگر کروم

امارات متحده عربی از ساکنان خواست تا مرورگر کروم را برای رفع آسیب‌پذیری‌های حیاتی به‌روزرسانی کنند.

بازداشت
1404/02/11 - 12:52- جرم سایبری

بازداشت دو رهبر ادعایی گروه افراطی آنلاین 764 توسط ایالات متحده

دو مرد به اتهام وادار کردن کودکان به تولید محتوای تحقیرآمیز و جنسی با تهدید و سوءاستفاده روانی، به‌عنوان رهبران شبکه جهانی افراطی آنلاین موسوم به 764 بازداشت شده‌اند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.