about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به دنبال درگیری‌های مرزی میان رژیم غاصب صهیونیستی و مقاومت اسلامی حزب الله لبنان، لبنان شاهد پارازیت‌اندازی در فرکانس‌های مرتبط به برنامه های موقعیت یاب به‌ویژه «جی‌پی‌اس» بوده است.

به گزارش کارگروه تروریسم سایبری سایبربان ، در چارچوب درگیری‌های مرزی میان رژیم غاصب صهیونیستی و حزب‌الله لبنان از اکتبر گذشته، لبنان شاهد پارازیت‌اندازی در فرکانس‌های مرتبط به اپلیکیشن‌های موقعیت یاب؛ به‌ویژه «جی‌پی‌اس» بوده که به گفته مقامات لبنانی، رژیم غاصب صهیونیستی برای اهداف نظامی مرتبط با سردرگم کردن اعضای حزب‌الله، در پشت آن قرار دارد.

بسیاری از لبنانی‌ها اطلاع دادند که این سامانه، موقعیت آنها را در نقشه آنلاین در فرودگاه بین‌المللی «رفیق حریری» نشان داده، در حالی که آنها در آن زمان واقعاً در جای دیگری در بیروت بودند.

پارازیت اندازی روی «جی‌پی‌اس» و «گوگل مپ»

منابع ارشد وزارت ارتباطات لبنان توضیح دادند که پارازیت اندازی، مدتی است که وجود دارد و عمدتاً روی برنامه‌های موقعیت یاب«جی‌پی‌اس» و «گوگل مپ» در سراسر لبنان انجام می‌شود.

این منابع خاطرنشان کردند: «رژیم اسرائیل در پشت این پارازیت اندازی است و تحلیل داده‌ها میان مناطق مختلف جغرافیایی، این موضوع را ثابت می‌کند، اما هیچ شناسایی فنی از منبع ارسال کننده این پارازیت‌ها وجود ندارد».

این منابع فاش کردند که لبنان در حال بررسی جایگزینی سامانه «گوگل مپ» با سامانه مکان یاب دیگری است، زیرا با توجه به آمریکایی بودن این سامانه، پارازیت اندازی از طریق آن، به سادگی انجام می‌شود.

گزارشی از ایجاد اختلال در فرکانس‌ها

این منابع تاکید کردند که وزارت ارتباطات لبنان از دو شرکت عامل در بخش ارتباطات موسوم به «آلفا» و «تاچ» خواسته است تا گزارشی در مورد عملیات پارازیت اندازی روی اپلیکیشن‌های مکان یاب«کوگل مپ» و «جی‌پی‌اس»و اقداماتی که می‌توان برای متوقف کردن پارازیت انجام داد، تهیه کنند.

وزارت ارتباطات لبنان یک سری اقدامات را جهت حفظ کیفیت ارتباطات هنگام وجود پارازیت در سیستم «جی‌پی‌اس»، مشخصا در روستاهای جنوب لبنان که شاهد ادامه درگیری‌های میان رژیم غاصب صهیونیستی و گروه مقاومت حزب‌الله است، به مورد اجرا گذاشته است.

شمار زیادی از لبنانی‌ها از کیفیت بد ارتباطات شکایت دارند، زیرا عملا محبور به چندین بار تکرار تماس با شماره مورد نظر خود می‌شوند؛ به‌ویژه اگر از اپلیکیشن «واتس‌اپ» استفاده کنند.

عدم نفوذ به سامانه‌های ارتباطی

منابع ارشد در وزارت ارتباطات لبنان در عین حال تاکید کردند که «هیچ گونه رخنه‌ای در سیستم‌های ارتباطی لبنان در نتیجه پارازیت وجود ندارد، زیرا این وزارتخانه، امواج پارازیت در یک فرکانس خاص را رهگیری می‌کند و امواج پارازیت صرفا بر کیفیت ارتباط تاثیر منفی می‌گذارد، بدون این که بتواند به سامانه‌های ارتباطی لبنان، نفوذ کنند».

در همین راستا مانیتورهای خروج و ورود فرودگاه بین المللی رفیق حریری در ابتدای سال جاری، در معرض هک الکترونیکی قرار گرفت.

شکایت لبنان از رژیم صهیونیستی

در 22 مارس گذشته، لبنان شکایتی را به شورای امنیت سازمان ملل تسلیم کرد که در آن «تعرض رژیم غاصب صهیونیستی به حاکمیت لبنان از طریق ایجاد اختلال در سیستم‌های ناوبری و ایمنی هوانوردی غیرنظامی در حریم هوایی فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری، از آغاز جنگ غزه» را محکوم کرد.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.