about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

نیاز جهان به تراشه های قدیمی چین

کشورهای جهان به تراشه های قدیمی که چین تولید می کند نیازمند شده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،مدیرعامل شرکت سازنده تجهیزات تراشه اِی اِس اِم اِل (ASML) اعلام کرد که خریداران تراشه، از جمله صنعت خودرو آلمان به تراشه‌های نسل قدیمی نیاز دارند که سازندگان تراشه چینی در حال حاضر روی آن سرمایه‌گذاری می‌کنند.

کریستوف فوکه مدیرعامل بزرگ‌ترین شرکت فناوری اروپا گفت: 

صنعت خودرو به ویژه صنعت خودرو آلمان به تراشه‌های بسیار بیشتری نیاز دارد که با استفاده از فناوری‌های ساده‌تر و قدیمی‌تر تولید شوند. 

شرکت‌های چینی در مواجهه با محدودیت‌های تحت رهبری ایالات متحده در زمینه فناوری پیشرفته‌، ظرفیت تولید این تراشه‌های قدیمی‌ را افزایش داده و نگرانی‌های غرب را در مورد پتانسیل درازمدت عرضه مازاد برانگیخته اند. 

فوکه در ادامه افزود:

 تقاضای جهانی برای چنین تراشه هایی به طور چشمگیری در حال افزایش است اما ساخت آنها چندان سودآور نیست و شرکت های غربی به اندازه کافی سرمایه گذاری نمی کنند.اروپا حتی نمی تواند نیمی از نیازهای خود را تامین کند.

 سازندگان تراشه چینی ظرفیت خود را تا 14 درصد در سال 2025 افزایش خواهند داد که بیش از دو برابر سرعت سایر نقاط جهان است و به 10.1 میلیون ویفر در ماه در سال 2025 خواهد رسید که حدود یک سوم کل تولید جهانی را نشان می دهد.

 

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد