about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان روز جمعه اعلام کردند که یک آسیب‌پذیری که در ابتدا عمدتاً در حملات سایبری علیه سازمان‌های ژاپنی مورد سوءاستفاده قرار می‌گرفت، اکنون به یک تهدید جهانی تبدیل شده است.

به گزارش کارگروه امنیت خبرگزاری سایبربان، شرکت گری نویز (GreyNoise)، متخصص در تحلیل تهدیدات سایبری، هشدار داد که بهره‌برداری از این آسیب‌پذیری (CVE-2024-4577) فراتر از گزارش‌های اولیه گسترش یافته است.

این شرکت به یک گزارش منتشرشده در روز پنجشنبه توسط شرکت سیسکو تالوس (Cisco Talos) اشاره کرد که این مشکل امنیتی را بررسی کرده بود.

تیم سیسکو تالوس اعلام کرد که یک مهاجم ناشناس از ژانویه ۲۰۲۵ از این آسیب‌پذیری در پی اچ پی-سی جی آی (PHP-CGI) برای حمله به سازمان‌های ژاپنی استفاده کرده است.

این مشکل امنیتی اجرای اسکریپت‌های پی اچ پی (PHP) روی سرورهای وب را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

یک وصله امنیتی برای این آسیب‌پذیری در تابستان گذشته منتشر شده بود.

هدف مهاجم، سرقت اطلاعات ورود و حفظ دسترسی دائمی به سیستم‌های قربانی بوده است که نشان‌دهنده احتمال بالای حملات بعدی است.

با این حال، گری نویز اعلام کرد که فعالیت‌های مشابهی فراتر از ژاپن نیز مشاهده شده است که نشان‌دهنده الگوی گسترده‌تری از سوءاستفاده است که نیازمند اقدام فوری از سوی مدافعان امنیتی در سراسر جهان است.

طبق گزارش گری نویز، ۷۹ روش شناخته‌شده برای سوءاستفاده از این آسیب‌پذیری و اجرای کد از راه دور روی سیستم‌های آلوده وجود دارد.

پی اچ پی که زبانی قدیمی و پرکاربرد در توسعه وب است، هدف اصلی این حملات محسوب می‌شود.

بر اساس گزارش روز جمعه، حملات به این آسیب‌پذیری در چندین منطقه، از جمله ایالات متحده، سنگاپور، ژاپن و سایر کشورها در ژانویه ۲۰۲۵ به‌شدت افزایش یافته است.

سیسکو تالوس روز پنجشنبه گزارش داد که مهاجم از یک سرور فرماندهی و کنترل (C2 Server) برای توزیع مجموعه‌ای کامل از ابزارهای مخرب و فریمورک‌های هکری استفاده کرده است.

محققان بر این باورند که هدف مهاجم فراتر از سرقت اطلاعات ورود بوده و احتمالاً شامل نفوذ و خرابکاری گسترده‌تر در سیستم‌ها می‌شود.

در ماه اوت سال گذشته، محققان شرکت سیمانتک (Symantec) نیز گزارش داده بودند که آسیب‌پذیری CVE-2024-4577 برای حمله به یک دانشگاه در تایوان مورد سوءاستفاده قرار گرفته است.

این حمله تنها مدت کوتاهی پس از انتشار وصله امنیتی برای این آسیب‌پذیری رخ داده بود.
 

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.