about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نورالینک، شرکت متعلق به «ایلان ماسک»، به‌تازگی اعلام کرد می‌خواهد کاربرد جدید ایمپلنت‌های مغزی‌ خود را آزمایش کند. این شرکت قصد دارد این امکان را در اختیار انسان‌ها بگذارد که فقط با استفاده از افکار خود بازوی رباتیک را کنترل کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ براساس پست نورالینک در ایکس، این شرکت می‌خواهد آزمایش امکان‌سنجی جدیدی برای کنترل بازوی رباتیک با ایمپلنت N1 راه‌اندازی کند. این قابلیت به افراد فلج کمک می‌کند با امواج مغزی خود بتوانند بازوی رباتیک را کنترل کنند. رابط مغز و کامپیوتر (BCI) نورالینک دستگاهی به اندازه یک سکه به نام N1 دارد که یک ربات با جراحی آن را در مغز می‌کارد. این شرکت اکنون ایمنی BCI خود و توانایی آن برای کنترل کامپیوتر توسط افراد فلج را ارزیابی می‌کند.

کنترل بازوی رباتیک با ایمپلنت مغزی نورالینک

اگرچه کنترل بازوی رباتیک با ایمپلنت مغزی قابلیت جذابی است، ایده جدیدی نیست. سال 2008، محققان دانشگاه پیتسبرگ آمریکا نشان دادند یک میمون می‌تواند با استفاده از سیگنال‌های مغزش، بازوی رباتیک را کنترل کند تا بتواند غذا بخورد. پس‌از‎آن، محققان سراغ داوطلبان انسانی رفتند.

در پژوهشی که سال 2012 در نیچر منتشر شد، 2 نفر که به‌دلیل سکته مغزی فلج شده بودند، توانستند یک بازوی رباتیک را به‌سادگی با فکرکردن کنترل کنند و اشیای مختلف را بگیرند. همچنین در مطالعه دیگری در سال 2016، مردی با BCI توانست با استفاده از بازوی روباتیک حس لامسه خود را به دست آورد.

BCIهای استفاده‌‍شده در این پژوهش‌ها تنظیمات بسیار پیچیده‌ای داشتند و باید یک کابل از سر شرکت‌کنندگان به کامپیوتری که سیگنال‌های مغز را رمزگشایی می‌کرد، وصل می‌شدند. در مقابل، سیستم نورالینک بی‌سیم است اما هنوز اطلاعات زیادی درباره قابلیت کنترل بازوی رباتیک ایمپلنت این شرکت وجود ندارد.

درکل، ایلان ماسک اهداف بزرگ زیادی برای نورالینک دارد. او چند هفته قبل گفت این شرکت باید یک ایمپلنت‌ مغزی تولید کند تا درد گردن و کمر را از بین ببرد. همچنین ایمپلنت این شرکت اخیراً با هدف بازگرداندن بینایی نشان «دستگاه پیشرفته» را از سازمان غذا و داروی آمریکا دریافت کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.