about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

گزارشی که روز سه‌شنبه توسط اداره تحقیقات حوادث سوئد منتشر شد، اعلام کرد این نهاد قادر نبوده تعیین کند که آیا قطع کابل در دریای بالتیک در سال گذشته، اتفاقی بوده یا نتیجه خرابکاری.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، این گزارش پس از آن منتشر شد که کشتی باری چینی ئی پنگ 3 (Yi Peng 3) در ۱۸ نوامبر سال گذشته به کابل سی-لاین 1 (C-Lion 1) آسیب زد.

مقامات چینی اجازه دادند که محققان کشورهای همسایه، از جمله سوئد، سوار این کشتی شوند، اما روند تحقیقات عادی را با موانعی روبه‌رو کردند.

این کشتی در دسامبر به مسیر خود ادامه داد.

گزارش اداره تحقیقات حوادث سوئد (SHK) گلایه کرده که بازدید از کشتی تحت فشار زمانی صورت گرفته و محققان نتوانسته‌اند به شواهدی مانند تصاویر دوربین‌های مداربسته یا ضبط‌کننده اطلاعات سفر (معادل جعبه سیاه کشتی) دسترسی پیدا کنند.

معدود مصاحبه‌هایی که با خدمه انجام شد نیز در حضور مقامات چینی بوده است.

اداره تحقیقات حوادث سوئد دو سناریوی احتمالی درباره آنچه اتفاق افتاده مطرح کرد، اما گفت محدودیت‌های ایجاد شده برای تحقیق، به ویژه از سوی مقامات چینی، باعث شده هیچ‌کدام از این فرضیه‌ها قابل رد نباشد.

در یکی از این سناریوها، کشتی عمداً لنگر را رها کرده تا به زیرساخت‌های کف دریا آسیب برساند؛ با این حال گزارش اشاره می‌کند که چنین اقدامی خطر عمدی برای خود کشتی محسوب می‌شود، از جمله احتمال آسیب به خدمه‌ای که با دستگاه بالابر لنگر کار می‌کردند.

سناریوی دیگر این است که لنگر به دلیل بستن نامناسب یا اصلاً نبستن آن، شُل شده است.

نبودِ آسیب به جعبه زنجیر و دستگاه بالابر لنگر، تا حدی این سناریو را زیر سؤال می‌برد، به‌ویژه با توجه به اینکه کشتی به مدت ۱.۵ روز لنگر را روی کف دریا می‌کشیده بدون اینکه شناسایی شود.

بر اساس قوانین بین‌المللی دریایی، تحقیقات درباره حوادث در آب‌های بین‌المللی معمولاً توسط کشور صاحب پرچم کشتی انجام می‌شود؛ گرچه در مواردی که مظنون به فعالیت مجرمانه باشد، این قانون الزامی نیست.

کمی پس از آنکه کشتی ئی پنگ 3 به سفر خود ادامه داد، مقامات فنلاند کشتی دیگری به نام ایگل اس (Eagle S) را توقیف کردند که در روز کریسمس، حدود ۱۰۰ کیلومتر لنگر خود را روی بستر دریا کشیده و باعث قطع چندین کابل شده بود.

هرچند این کشتی در ماه گذشته آزاد شد، اما سه نفر از خدمه آن همچنان در فنلاند تحت تحقیق بوده و ممنوع‌الخروج هستند، چراکه تحقیقات جنایی درباره نقش احتمالی‌شان ادامه دارد.

در حادثه‌ای دیگر در ژانویه، مقامات سوئدی یک کشتی باری به نام وژن (Vezhen) را توقیف کردند که مظنون به خرابکاری در یک کابل ارتباطی بین شهر ونتس‌پیلز در لتونی و جزیره گوتلند سوئد بود.

این کشتی تنها یک هفته پس از حادثه آزاد شد.

دادستان‌ها اعلام کردند:

تحقیقات اکنون به‌وضوح نشان می‌دهد که این مورد خرابکاری نبوده است. مشخص شده که ترکیبی از شرایط آب‌وهوایی، نقص در تجهیزات و مهارت دریانوردی، عامل قطع کابل بوده‌اند.

 گجاین حوادث بخشی از مجموعه‌ای از قطع کابل‌های زیردریایی در دریای بالتیک هستند که موجب نگرانی ناظران شده، کسانی که گمان دارند این حوادث بخشی از کارزار خرابکاری روسیه باشد.

با وجود این نگرانی‌ها، مقامات پیش‌تر گفته‌اند که دولت‌های اروپایی به‌طور فزاینده‌ای به این نتیجه می‌رسند که این رویدادها تصادفی بوده و از سوی کرملین هدایت نشده‌اند.

 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.