about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

ادعای
1403/12/28 - 16:00- جنگ سایبری

ادعای حمله سایبری به ۱۱۶کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران

🔹از بامداد امروز خبر حمله سایبری به ۱۱۶ کشتی متعلق به وزارت نفت و شرکت کشتیرانی ملی ایران توسط گروه لب دوختگان در برخی از خبرگزاری‌های معاند منتشر شد

تیک‌تاک به نقض قوانین محتوای آنلاین اتحادیه اروپا متهم شد.

 به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان، رسانه اجتماعی تیک‌تاک (Tik Tok) توسط نهادهای نظارتی فناوری اتحادیه اروپا به نقض قوانین محتوای آنلاین اتحادیه اروپا متهم شد و مالک آن، بایت دنس (ByteDance)، را در معرض خطر جریمه‌ای تا سقف ۶ درصد از گردش مالی جهانی خود قرار داد.

 کمیسیون اروپا اعلام کرد که یافته‌های اولیه خود را پس از تحقیقاتی که در فوریه سال گذشته آغاز شد، برای تیک‌تاک ارسال کرده است.

 این مقام اجرایی اتحادیه اروپا گفت: 

 تیک‌تاک نتوانسته است به تعهد قانون خدمات دیجیتال مبنی بر انتشار یک مخزن تبلیغاتی که به محققان و کاربران امکان می‌دهد تبلیغات کلاهبرداری را شناسایی کنند، عمل کند.

 قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا از پلتفرم‌های آنلاین می‌خواهد که برای مقابله با محتوای غیرقانونی و مضر و همچنین ارائه اطلاعات در مورد تبلیغات، اقدامات بیشتری انجام دهند.

 کمیسیون اعلام کرد که این شرکت اطلاعات لازم در مورد محتوای تبلیغات، کاربران هدف و اینکه چه کسی هزینه تبلیغات را پرداخت کرده است، ارائه نمی‌دهد.

 هنا ویرکونن، رئیس فناوری اتحادیه اروپا، در بیانیه‌ای گفت: 

 شفافیت در تبلیغات آنلاین، اینکه چه کسی هزینه تبلیغات را پرداخت می‌کند و مخاطبان چگونه هدف قرار می‌گیرند برای حفظ منافع عمومی ضروری است.

 تیک‌تاک، یافته‌های کمیسیون را رد کرد.

 سخنگوی تیک‌تاک گفت: 

 درحالی‌که ما از اهداف این آیین‌نامه حمایت می‌کنیم و به بهبود ابزارهای شفافیت تبلیغات خود ادامه می‌دهیم، با برخی از تفاسیر کمیسیون مخالفیم و خاطرنشان می‌کنیم که راهنمایی‌ها از طریق یافته‌های اولیه ارائه می‌شوند، نه دستورالعمل‌های عمومی و روشن.

 

منبع:

تازه ترین ها
نظارت
1404/02/25 - 19:32- سایرفناوری ها

نظارت بر ارزهای دیجیتال توسط هند

هند، نظارت بر ارزهای دیجیتال را در مناطق مرزی افزایش می‌دهد.

واردات
1404/02/25 - 18:56- هوش مصنوعي

واردات تراشه هوش مصنوعی انویدیا به امارات

آمریکا در آستانه صدور مجوز واردات میلیون‌ها تراشه هوش مصنوعی انویدیا به امارات است.

چین،
1404/02/25 - 17:27- آسیا

چین، آمریکا را به سوءاستفاده از اقدامات کنترل صادرات متهم کرد

چین، آمریکا را به سوءاستفاده از اقدامات کنترل صادرات در تراشه‌های هوش مصنوعی هواوی متهم کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.