about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

به گفته شرکت‌های امنیت سایبری، کره شمالی با اجرای یک عملیات پیچیده و بی‌سابقه، در حال استخدام پنهانی در شرکت‌های فناوری آمریکاست تا درآمد آن‌ها را به برنامه تسلیحاتی خود اختصاص دهد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بسیاری از شرکت‌های بزرگ فناوری در آمریکا، به‌ویژه پس از همه‌گیری کرونا و افزایش دورکاری، به‌طور ناخواسته افراد وابسته به حکومت کره شمالی را به‌عنوان کارمندان فناوری اطلاعات استخدام کرده‌اند.

این افراد با جعل هویت و استفاده از اطلاعات سرقت‌شده مانند شماره بیمه اجتماعی و آدرس‌های واقعی، برای شغل‌های پردرآمد درخواست می‌دهند.

آن‌ها از پروفایل‌های جعلی لینکدین استفاده کرده، در مصاحبه‌ها از دیپ‌فیک‌های صوتی و تصویری بهره می‌گیرند، و پس از استخدام، لپ‌تاپ‌های کاری را به آدرس‌هایی در آمریکا ارسال می‌کنند که در واقع مزرعه‌های لپ‌تاپ هستند؛ جایی که چند آمریکایی با دریافت پول این دستگاه‌ها را روشن نگه می‌دارند.

به گفته کارشناسان امنیتی، هر فرد می‌تواند تا ۳۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته باشد که مستقیماً به حکومت کره شمالی منتقل می‌شود.

برخی از این عملیات‌ها میلیون‌ها دلار برای کره شمالی درآمد داشته‌اند.

یکی از بزرگ‌ترین نمونه‌ها شامل بیش از ۳۰۰ شرکت آمریکایی و بیش از ۱۷ میلیون دلار انتقال سرمایه به پیونگ‌یانگ بوده است.

مقامات فدرال مانند اف بی آی (FBI) و وزارت دادگستری اقدامات خود را آغاز کرده‌اند.

در یک مورد، یک شهروند آمریکایی به جرم همکاری با مأموران کره‌ای و راه‌اندازی مزرعه لپ‌تاپ به مدت سه سال، مجرم شناخته شد.

این عاملان نه‌تنها در آمریکا بلکه در اروپا و جنوب آسیا نیز فعال هستند.

روش آن‌ها شامل اشتغال هم‌زمان در چند شرکت و ایجاد شبکه‌ای از افراد جعلی برای معرفی و جذب یکدیگر است.

حتی پس از شناسایی و اخراج، برخی باج‌خواهی سایبری را آغاز کرده و نرم‌افزارهای مخرب را در شبکه شرکت‌ها جا می‌گذارند.

با وجود افزایش هشدارها، بسیاری از شرکت‌ها از ترس تبعات قانونی یا خدشه‌دار شدن اعتبارشان، از افشای این ماجرا خودداری می‌کنند.

با این حال، برخی شرکت‌ها مانند سنتینل وان (SentinelOne) آشکارا درباره تجربه خود صحبت کرده‌اند تا به رفع تابوی این موضوع کمک کنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد