about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

برای ساخت این چت بات هوش مصنوعی، ناسا با مایکروسافت همکاری کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ناسا برای ساخت یک چت‌بات هوش مصنوعی که می‌تواند درباره زمین به سوالات کاربران پاسخ دهد، با مایکروسافت در حال همکاری است. با نام Earth Copilot، این ابزار هوش‌مصنوعی می‌تواند برای پاسخ‌دادن به سوالات کاربران درباره سیاره زمین از اطلاعات فضایی نا‌سا استفاده کند.

طبق بیانیه‌ای که در وبلاگ مایکروسافت منتشر شده است، کاربران با ابزار هوش مصنوعی Earth Copilot ناسا می‌توانند به پاسخ سوالاتی نظیر «تاثیر طوفان یان در جزیره سنیبل چه بوده است؟» یا «همه‌گیری کووید-19 چه تاثیری روی کیفیت هوای ایالات متحده داشته است؟» دست پیدا کنند.

هوش مصنوعی ناسا برای سوالات مربوط به زمین

به‌طورکلی، هدف اصلی طراحی این ابزار هوش مصنوعی دسترسی و درک بیشتر داده‌های علمی مربوط به زمین بیان شده است. ویدیوی زیر نحوه عملکرد هوش مصنوعی Earth Copilot را نشان می‌دهد:

در‌حال‌حاضر دسترسی به اطلاعات موجود در پایگاه داده ناسا برای افرادی که محقق یا دانشمند نیستند، دشوارتر است و ناسا با راه‌اندازی Earth Copilot سعی دارد تا دسترسی به داده‌های علمی خود را عمومی کند.

«تایلر برایسون»، معاون شرکت مایکروسافت نیز در این بیانیه اشاره می‌کند که «هوش مصنوعی می‌تواند فرایند دسترسی به داده‌های علمی را ساده کند و زمان موردنیاز برای به‌دست‌آوردن اطلاعات مربوط به داده‌های زمین را به چند ثانیه کاهش دهد.»

البته هوش مصنوعی Earth Copilot هم فعلاً فقط برای دانشمندان و محققان ناسا ارائه شده است تا توانایی‌های آن را ارزیابی کنند. پس از آن، اضافه‌شدن ابزار به پلتفرم تجسم، کاوش و تجزیه‌و‌تحلیل داده ناسا (VEDA) بررسی خواهد شد که درحال‌حاضر نیز برخی از داده‌های آژانس فضایی را در دسترس کاربران قرار می‌دهد.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.