about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

سید حسن نصرالله قول داد که حمله تلافی‎جویانه مربوط به بیپرها و واکی‌تاکی‌ها علیه رژیم صهیونیستی را انجام دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پس از حمله سایبری به پیجرهای مردم و اعضای حزب‌الله در لبنان، توجه به توانایی‌های سایبری بالقوه این گروه علیه اسرائیل افزایش یافته است.

هنگامی که هفته گذشته هزاران پیجر به طور همزمان در سراسر لبنان منفجر شدند، رژیم صهیونیستی به طور گسترده به عنوان عامل شناخته شد، اگرچه در مورد این حادثه سکوت کرد.

انفجارهایی که در بازارها و خیابان‌ها رخ داد، تماشاگران را شوکه کرد و باعث نگرانی در سراسر منطقه شد. بسیاری تعجب کردند که دشمنان در حملات خود تا کجا پیش خواهند رفت و جوامع مدرن با افزایش اتکا به دستگاه‌های متصل به اینترنت چقدر آسیب‌پذیر شده‌اند.

اگرچه اسرائیل مسئولیت حملات هفته گذشته به بیپرها و واکی‌تاکی‌ها را بر عهده نگرفت، اما تصور همگان معتقدند که این رژیم حملات را انجام داده است. این حملات ده‌ها کشته و هزاران زخمی برجای گذاشتند که گفته می‌شود بیشتر اعضای حزب‌الله هستند.

سید حسن نصرالله، رهبر حزب‌الله، قول داد که انتقام این حمله را بگیرد.

تاکنون، حزب‌الله با رگبار موشکی گسترده به شمال اراضی اشغالی در آخر هفته پاسخ داده است. با این حال، اعتقاد بر این است که این گروه دارای قابلیت‌های سایبری است که می‌توان از آنها برای مقابله به مثل استفاده کرد.

میزان آسیب‌پذیری زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی در برابر حمله مشابه

اوشر آسور (Osher Assor)، شریک مدیر شرکت مشاوره امنیت سایبری اسرائیلی «Auren»، گفت :

«هیچ کشوری از چنین رویدادی مصون نیست. اما، اسرائیل از نزدیک زنجیره‌های تأمین خود را زیر نظر دارد و اطمینان حاصل می‌کند که دستگاه‌ها قبل از ورود به کشور به‌طور کامل بررسی می‌شوند. مؤسسه استاندارد اسرائیل با بررسی تقریباً هر محصول و خدمات وارداتی، نقش مهمی ایفا می‌کند. اسرائیل ممکن است در معرض حملات در مراحل مختلف زنجیره تأمین خود قرار گیرد، اما من تصور می‌کنم که محصولات مدت‌ها قبل از ورود آزمایش می‌شوند.»

اگرچه رژیم صهیونیستی تاکنون مسئولیت حمله به پیجرها را برعهده نگرفته اما گزارش‌های رسانه‌ها حاکی از آن است که پیجرها توسط یک شرکت پوسته ساخته شده‌اند که مواد منفجره کوچک و غیرقابل شناسایی را درون آن جاسازی کرده است. حزب‌الله در انفجارهای همزمان غافلگیر شد.

سید حسن نصرالله در یک سخنرانی تلویزیونی اعلام کرد :

«بدون شک، ما ضربه بزرگی خورده‌ایم.»

حزب‌الله با موشک‌های هدایت‌شونده دقیق، نیروهای آموزش‌دیده و قابلیت‌های سایبری ساخته شده در طول 2 دهه، یکی از مهیب‌ترین دشمنان رژیم صهیونیستی در نظر گرفته می‌شود. کارشناسان ادعا کردند که حزب‌الله و ایران در قاچاق جهانی مواد مخدر دخیل هستند و از این منابع برای تأمین مالی ارتقای مداوم قابلیت‌های سایبری خود استفاده می‌کنند. مؤسسه واشنگتن در سال 2012 مدعی شد که درآمد حزب‌الله از قاچاق مواد مخدر احتمالاً از درآمدش از سایر منابع بیشتر است. حزب‌الله پیوسته این موضوع را تکذیب کرده است.

ایال پینکو (Eyal Pinko)، محقق ارشد مرکز مطالعات استراتژیک بگین سادات (Begin-Sadat) و مشاور ارشد سابق اطلاعات، سایبری و امنیت در اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی، ادعا کرد :

«حزب‌الله و ایران زیرساخت‌های گسترده و توانایی ایجاد شرکت‌های پوسته‌ای و پولشویی در سرتاسر جهان را دارند که آنها را قادر می‌سازد تا هر چیزی را که می‌خواهند به هر کجا که می‌خواهند منتقل کنند. این توانایی‌ها بسیار بیشتر از توانایی‌های اسرائیل است. این زیرساخت به حزب‌الله امکان انجام حملاتی مشابه انفجارهای پیجر هفته گذشته را می‌دهد.»

پینکو مدعی شد که حزب‌الله در وب تاریک، بخش رمزگذاری‌شده و ناشناس اینترنت، برای تجارت آسیب‌پذیری‌های امنیتی فعالیت و از سرمایه خود برای خرید این نقاط ضعف استفاده می‌کند که به آنها امکان انجام حملات سایبری را می‌دهد. بازرسان نقض، که این آسیب‌پذیری‌ها را شناسایی می‌کنند، تقاضای زیادی دارند و منابع حزب‌الله به آن اجازه می‌دهد تا کارشناسان ماهر را استخدام کند و اطلاعات حساس به زمان را به دست آورد.

وی افزود :

«در جنگ سایبری، تعداد افراد یا سلاح‌های تهاجمی هر طرف معنای کمتری دارد. مسئله داشتن ابزار، دانش یا دسترسی مرتبط در هر لحظه است. معنای قدرت در جنگ سایبری بی‌شکل و دائما در حال تغییر است.»

از زمان آغاز جنگ در اکتبر سال گذشته، حوادث سایبری به شدت افزایش یافته است. براساس گزارش اداره ملی سایبری اسرائیل در سال 2023، حملات سایبری از نشت داده‌ها و کمپین‌های تأثیرگذاری به ایجاد اختلال و آسیب تغییر کرده است. این گزارش 800 حادثه مهم را بین آغاز جنگ تا پایان سال 2023 شناسایی کرد. مقامات اسرائیلی مدعی شدند که در طول این مدت، تلاش‌هایی برای کاهش آسیب‌پذیری‌ها در سیستم‌های بیمارستانی و مراکز کنترل در بخش‌های انرژی و آب و همچنین تقویت انعطاف‌پذیری در حدود 160 مقام محلی و نهاد زنجیره تأمین انجام شد.

آسور درمورد آسیب‌پذیری در برابر حملات سایبری گفت :

«تنها چیزی که نیاز است شکافی در دیوار برای ورود است. اسرائیل یک ابرقدرت سایبری است و ما هنوز هیچ حمله بزرگی را ندیده‌ایم. یک ایالت دارایی‌های زیادی دارد و هر دارایی دارای پتانسیل نقض است.»

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

حمله
1404/02/11 - 21:44- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

توسعه
1404/02/11 - 21:30- سایرفناوری ها

توسعه شبکه 5G در کنیا

با وجود نرخ نفوذ ۶۰ درصدی برای فناوری ۴G، تا سال ۲۰۲۷، نرخ پذیرش ۵G در کنیا می‌تواند تقریباً به ۳۰ درصد برسد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.