about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تصمیمات نادرست و مدیریت اشتباه ایلان ماسک باعث شده میلیون‌ها کاربر از شبکه اجتماعی ایکس به پلتفرم نوظهور بلواسکای (Bluesky) مهاجرت کنند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ شبکه اجتماعی بلواسکای که به عنوان جایگزینی برای ایکس (توئیتر سابق) مطرح شده است، اخیرا به رشد چشمگیری در تعداد کاربران دست یافته است. این پلتفرم غیرمتمرکز که توسط برخی از کارمندان سابق توییتر توسعه یافته، توانسته در مدت زمان کوتاهی به ۱۵ میلیون کاربر ثبت‌نام شده دست پیدا کند. این رقم برای یک شبکه اجتماعی نوپا و با منابع محدود، بسیار قابل توجه است.

چرا بلواسکای اینقدر محبوب شده است؟

دلایل مختلفی برای موفقیت Bluesky وجود دارد. یکی از مهم‌ترین دلایل آن، نارضایتی کاربران از تغییرات اخیر در ایکس است. تصمیماتی مانند ممنوعیت حساب دونالد ترامپ، خرید این پلتفرم توسط ایلان ماسک و تغییر سیاست‌های آن، بسیاری از کاربران را به سمت گزینه‌های جایگزین سوق داده است. همچنین، رقبا مانند متا با عرضه پلتفرم‌هایی مانند تردز سعی کردند از این فرصت استفاده کنند، اما نتوانستند به موفقیت قابل توجهی دست پیدا کنند.

بلواسکای توانسته است با ارائه یک تجربه کاربری بهتر و تمرکز بر اصول غیرمتمرکزی، کاربران را به خود جذب کند. بسیاری از خبرنگاران، فعالان سیاسی و کاربران حرفه‌ای که به دنبال جایگزینی برای ایکس بودند، به بلواسکای مهاجرت کرده‌اند. رشد سریع تعداد کاربران بلواسکای در هفته‌های اخیر، به ویژه پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نشان‌دهنده این است که بسیاری از کاربران به دنبال یک پلتفرم اجتماعی آزادتر و مستقل‌تر هستند.

اگرچه تردز همچنان با ۲۷۵ میلیون کاربر، بزرگ‌ترین رقیب ایکس است، اما رشد سریع بلواسکای نشان می‌دهد که رقابت در این حوزه بسیار تنگاتنگ شده است. البته باید توجه داشت که عضویت در تردز برای کاربران اینستاگرام بسیار آسان است و بسیاری از این کاربران به صورت خودکار در تردز نیز حساب کاربری دارند. اما با این حال، بلواسکای توانسته است در مدت زمان کوتاهی به رتبه اول در اپ استور دست پیدا کند و این نشان‌دهنده محبوبیت بالای آن در بین کاربران است.

با توجه به روند رشد کنونی، می‌توان انتظار داشت که این پلتفرم نوظهور در آینده به یکی از مهم‌ترین شبکه‌های اجتماعی تبدیل شود. البته این پلتفرم هنوز در مراحل اولیه توسعه قرار دارد و باید دید که آیا می‌تواند این رشد را حفظ کرده و به یک رقیب جدی برای ایکس تبدیل شود یا خیر.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.