about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

ایالات متحده با ارسال ابزار ساخت تراشه سامسونگ و اس‌کی هاینیکس به چین برای سال 2026 موافقت کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، دولت ایالات متحده به شرکت‌های سامسونگ الکترونیک و اس‌کی هاینیکس (SK Hynix) مجوز سالانه‌ای برای واردات تجهیزات تولید تراشه به تأسیسات خود در چین برای سال 2026 اعطا کرده است.

سامسونگ، بزرگ‌ترین تولیدکننده تراشه حافظه در جهان و اس‌کی هاینیکس که در رتبه دوم قرار دارد، چین را به‌عنوان یکی از پایگاه‌های اصلی تولید خود، به‌ویژه برای تراشه‌های حافظه سنتی که قیمت آنها به دلیل تقاضا از سوی مراکز داده هوش مصنوعی و کاهش عرضه، در حال افزایش است، می‌بینند.

این مجوز، تسکینی موقت برای شرکت‌های کره جنوبی است و پس از تصمیم ایالات متحده در اوایل سال 2025 برای لغو معافیت‌های مجوز داده شده به برخی از شرکت‌های فناوری صادر شده است.

 یکی از منابع آگاه گفت:

 واشنگتن سیستم سالانه‌ای را برای صادرات ابزارهای تراشه سازی به چین معرفی کرده است. 

سامسونگ، اس‌کی هاینیکس و TSMC تایوان از معافیت‌هایی در برابر محدودیت‌های گسترده واشنگتن در صادرات مربوط به تراشه به چین بهره‌مند شده بودند. اما این امتیاز که به‌عنوان وضعیت کاربر نهایی معتبر شناخته می‌شود، در ۳۱ دسامبر به پایان خواهد رسید، به این معنی که ارسال ابزارهای تراشه سازی آمریکایی به کارخانه‌های آنها در چین پس از آن تاریخ به مجوزهای صادراتی ایالات متحده نیاز خواهد داشت.

دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده که مشتاق محدودکردن دسترسی چین به فناوری پیشرفته آمریکایی است، در حال بررسی مجدد کنترل‌های صادراتی است که فکر می‌کرد در دوران دولت بایدن بیش از حد سهل‌انگارانه بوده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.