about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

ایالات متحده با ارسال ابزار ساخت تراشه سامسونگ و اس‌کی هاینیکس به چین برای سال 2026 موافقت کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، دولت ایالات متحده به شرکت‌های سامسونگ الکترونیک و اس‌کی هاینیکس (SK Hynix) مجوز سالانه‌ای برای واردات تجهیزات تولید تراشه به تأسیسات خود در چین برای سال 2026 اعطا کرده است.

سامسونگ، بزرگ‌ترین تولیدکننده تراشه حافظه در جهان و اس‌کی هاینیکس که در رتبه دوم قرار دارد، چین را به‌عنوان یکی از پایگاه‌های اصلی تولید خود، به‌ویژه برای تراشه‌های حافظه سنتی که قیمت آنها به دلیل تقاضا از سوی مراکز داده هوش مصنوعی و کاهش عرضه، در حال افزایش است، می‌بینند.

این مجوز، تسکینی موقت برای شرکت‌های کره جنوبی است و پس از تصمیم ایالات متحده در اوایل سال 2025 برای لغو معافیت‌های مجوز داده شده به برخی از شرکت‌های فناوری صادر شده است.

 یکی از منابع آگاه گفت:

 واشنگتن سیستم سالانه‌ای را برای صادرات ابزارهای تراشه سازی به چین معرفی کرده است. 

سامسونگ، اس‌کی هاینیکس و TSMC تایوان از معافیت‌هایی در برابر محدودیت‌های گسترده واشنگتن در صادرات مربوط به تراشه به چین بهره‌مند شده بودند. اما این امتیاز که به‌عنوان وضعیت کاربر نهایی معتبر شناخته می‌شود، در ۳۱ دسامبر به پایان خواهد رسید، به این معنی که ارسال ابزارهای تراشه سازی آمریکایی به کارخانه‌های آنها در چین پس از آن تاریخ به مجوزهای صادراتی ایالات متحده نیاز خواهد داشت.

دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده که مشتاق محدودکردن دسترسی چین به فناوری پیشرفته آمریکایی است، در حال بررسی مجدد کنترل‌های صادراتی است که فکر می‌کرد در دوران دولت بایدن بیش از حد سهل‌انگارانه بوده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد